Cross-pollinated frukt

November 2

Cross-pollinated frukt

For noen planter å produsere frukt, er deling nødvendig. Disse plantene er self-incompatible eller selv-ufruktbar. De fleste apple tre varianter faller i denne kategorien, så de forlange andre apple tre ulike i nærheten for befruktning og frukt. I mange tilfeller, vil selv self-fertile planter dra nytte kors pollinering. Kors pollinering ofte fører anlegget å produsere større frukt og er den eneste metoden for å opprette hybrid varianter.

Definisjon

Kors pollinering frukt henviser utvikling en anlegget eller utvalg gjødsling mange andre plante. Bare kompatibel pollen er spiring, og derfor befruktning, slik at plantene må være nært beslektet genetisk for å reprodusere. En Gala epletreet kan kors pollinering med en Fuji epletreet, men planter fra ulike familier, som en tomat og en vannmelon, ikke kors pollinering.

Formål

Formålet med kors pollinering er befruktning av anlegget å produsere levende frø som vil bære anlegget genetisk informasjon inn i fremtiden. Kors pollinering kombinerer gener av to separate foreldre, opprette datter planter med voksende og fruktdannelsen skal skje karaktertrekk fra begge foreldrene. Mange frukttrær og vinstokker er selv-sterile, som betyr at ingen mengden selv pollinering vil resultere i et levedyktig frø. Siden frukt danner som et direkte svar på frø utvikling, uten levende frø, produserer treet eller vintreet ingen frukten.

Prosessen

Pollinators i form av bøndene, insekter og vind bære pollen fra én plante en andre plante. Pollen forlater de mannlige anthers av anlegget blomster og festes til kvinnelige stigmatisering av blomstene på den andre planten. Hvis pollen Avenues kompatibel anlegget, øvelser pollen hull i midten av blomsten gjennom hvilke sædceller flyt. Sædceller gjødsle blomsten, stimulere utviklingen av frø og frukt.

Faktorer

Sykdom, stress og genetiske mutasjoner kan påvirke anleggets muligheten til å blomstre eller riktig satt frukt. Når anlegget ikke har energi butikker tilgjengelig eller mottar for mye nitrogen, reduseres blomstrende. Pollinators har færre blomster til kors pollinering når treet produserer noen blomsterknopper. Uten den kors pollinering produserer fabrikken liten frukt. Sunnhet av anlegget er plante variasjonen viktig i kors pollinering. Når to kultivarer eller varianter ikke er kompatible, de vil ikke pollinate hverandre og produserer ikke kvalitet frukt.