Crimson busker

December 1

Crimson busker

Mange varianter av busker er tilgjengelig for boliger landskapsarbeid i en rekke størrelser og former. Plante oppreist busker å bryte lange linjer av ditt hjem og vegger, mens kort, spre typer ser bra som foundation planter eller kantlinjer og gangveier. Blomstrende varianter legge interesse til hagen din; fruktdannelsen skal skje typer kan tegne dyreliv til din eiendom. Crimson busker kan legge til dyp rød farge eiendommen både sommer og høst.

Berberis

Berberis busker kommer i en rekke kultivarer med et utvalg av størrelse og voksende vaner. Den japanske Berberis, Bergeris leder "Crimson Pygmy," vokser bare 3 fot høye og kan spre seg til 4 fot bred. En løvbusk med langsom vekst, dette anlegget har crimson-farget blader som kan bli grønn-rød når dyrket i skyggen, ifølge North Carolina State University. Det er ikke bestemt om jord og vokser i USDA hardførhet soner 6 til 8.

Duftende Sumac

Duftende sumac (Rhus aromatica) er hardføre i sone 4 til 8, med klynger av rød, hårete frukt i sensommeren og lys rød, oransje og gul farge i høst. Den har en mounding vekst vane som kan spres på grunn av suckering. Den foretrekker full-sun eller delvis skygge. Knust bladene sette av en søt, sterk aroma.

Brennende busk

Euonymus alatus tilbyr intens crimson løvverk legge til fall farge bolig landskap. Oransje-røde frukten fortsatt etter bladene faller, gir mat for fugler og dyr. Denne busk skjemaer hauger med vannrette greiner og flat topper. Det er hardføre i sonene 4 til 8. Euonymous er også tilgjengelig i en dverg variasjon kalles Compacta.

Disanthus

Disanthu cercidifolius, også kalt japanske trollhassel, har avrundede grønne blader som slår en dyp, crimson red høsten. Det bærer også små, duftende lilla blomster i høst. Disanthus har slanke grener som spredt bredt. Det er hardføre i sonene 4 til 7. Disanthus trenger jordsmonn og beskyttelse mot harde vinden trives. Det kan ofte være en temperamentsfull plante å vokse.

Viburnum

Viburnum kommer i en rekke arter, hvorav noen er innfødt til USA. Disse busker legge til mange ulike nyanser av farge høst landskapet. Sorten Viburnum trilobum "Rødvingetrost" bærer rødfargede, nye løvverk og i høst rødt til vin-rød farge, ifølge Brooklyn Botanic Garden. Det er hardføre i soner 5 til 9.