Crepe Myrtle Tree Root problemer

December 29

Crepe myrtle, eller Lagerstroemia indica, er et populært dekorative tre for hager og plener fordi den blomstrer i sommermånedene når de fleste andre arter av treet ikke er i blomst. Om den crepe myrt er en hardfør og lett-å-omsorg-for tre, er det utsatt for problemer med tydelig synlige røtter.

Rot råtne

En av de vanligste crepe myrtle problemene er rot råtne, en sykdom som angriper treets røtter og kan forårsake alvorlige skader og død. Roten råte er vanligvis forårsaket av overskytende vann som bassenger rundt rotsystemet av treet. Røttene blir over-mettet og vev begynner å dø. Det finnes ingen behandling for rot råtne, så forebygging er nødvendig. Forhindre rot råtne, må den crepe myrt er plantet et forhøyet område på verksted eller hagen. Ikke over vann crepe myrtle eller tillate stående vann bassenget nær foten av stammen.

Lav

Laver er dobbelt organismer alger og sopp leve sammen i samme kropp. Lav infestation vises som en grønnaktig grå vekst på bark av crepe myrtle. Laver kan også hjemsøke delen av rotsystemet ved foten av treet. Vanligvis hjemsøke laver crepe myrter som er allerede syke eller døende. Om laver selv ikke skader crepe myrter, de er stygge og ofte antyder et mer alvorlig problem med treets helse.

Crepe Myrtle bladlus

Crepe myrtle bladlus er insekter som suger saft av crepe myrtle trær. Disse insekter skiller en klissen substans som kalles "honeydew" som strøk områdene treet der de fôr, som utsatt områdene på treet med rotsystem. Honeydew tiltrekker en mold i Capnodium arter. Dette sopp forlater svart, pulveraktig flekker på infiserte delen av treet. Denne flekker kan forstyrre fotosyntese og forårsake anlegget for å ikke får nok næringsstoffer.

Pulveraktig mugg

Pulveraktig mugg skyldes Erysiphe lagerstroemiae sopp. Dette sopp angriper crepe myrter og etterlater en pulveraktig stoff på det berørte området av treet, som kan inneholde et av eksponert rotsystem. Dette mugg fører til ny vekst på treet å bli forkrøplet og selv dø. Det kan misfarges og forverres barken rundt eksponert rotsystem.