Cornstarch flekkfjerning

July 9

Cornstarch kan finnes i pantry ditt kjøkken som en mat ingrediens, men det kan også brukes som en flekkfjerner. Det finnes en rekke rengjøring kan produkter på markedet, denne naturlige, raskt absorberende pulver være like effektivt og mye rimeligere.

Fettflekker

Cornstarch absorberer raskt fettflekker fra klær og andre stoffer. Plassere en gammel klut eller papirhåndkle under flekken å forhindre blødning, så blot bort så mye av flekken som mulig. Kontroller at blot, ikke gni, som rubbing kan spre fett flekken. Dryss stoff med et tykt belegg av cornstarch. Dette vil raskt absorbere fleste fett. La på flekken i 15 minutter, deretter legge noen dråper vann for å lage en lime. Gni inn flekken med fingertuppene, så hvitvaske i et kaldt vann syklus.

Røyk og sot

Dryss tepper eller klær som har vært dekket i røyk og sot med et tykt belegg av cornstarch. La det sitte over natten. Vakuum opp cornstarch; flekken skal forsvinne også.

Blodflekker

For blodflekker på en madrass eller teppe, dryss et tykt lag av cornstarch og la sitte i noen timer eller over natten når det er mulig. Vakuum området for å fjerne cornstarch og flekken. Gjenta etter behov til flekken er helt borte.

Flekker på marmor overflater

Flekker marmor flater krever mild rengjøringsprodukter. Bland maismel og vann for å lage en tykk pasta. Påfør en enda lag over flekken og la sitte til tørr. Gjenta etter behov til flekken fjernes fullstendig tørke herdet lim med en fuktig klut.