Corner hyller for planter

October 7

Vinduskarmen er en naturlig plass for planter, kan det lett bli overfylte. Avhengig av ditt hjem, en vinduskarm kan også være et veldig unaturlig og ustabil sted for planter, og hvis du har barn eller kjæledyr i hjemmet, finne et sikrere sted for grønn, potteplante venner blir viktig. Corner hyller gir ofte best fra begge verdener: de gjør bruk av oversett plass og gir et stabilt underlag for planter.

Frittstående hylle

En rekke nettbutikker, som Nextag.com eller Thefind.com, selge frittstående corner hyller for huseiere som ønsker en rask lagringsløsning for sine fabrikker. Du bare kjøpe sokkel enheten, ta det ut av esken og legg den i et eget hjørne, og plantene har nå et nytt hjem. Det er ikke noe å sette sammen eller installere. De kommer også i en rekke materialer som svart eller hvit jern, glass eller tre.

Moderne hyller

Hjem med moderne innredning trenger moderne løsninger når det gjelder plante skjerm eller lagring. Heldigvis selskaper som Glassshelvesstores.co.cc og Stacksandstacks.com selge ultra elegant glass og stål eller glass og krom hyller. For eksempel kan glass og stål hjørne sokkelen du hvile en plante over et glass base som henger fra hjørnet av rommet med utilitarist stil stål kabel. På den annen side, oppretter glass og krom hjørne sokkelen hvile kan anlegget som gir den en glass-stiftelsen støttet av flere chrome søyler.

Utendørs hyller

Gjøre bruk av alle din utendørs mellomrom ved å sette hjørnene på utsiden av huset samt din verandaer, dekk og gazebos dekorative arbeid. Butikker som Modells og Dick's Sporting Goods gir svært enkel tre corner anlegget hyller som du installerer i hjørner av ytre miljø. For eksempel hvis du skal pryde din lysthus, kan du spikre sokkelen i hjørnene av gazebo. Du kan eventuelt spikre sokkelen i hjørnene av dekk eller veranda rekkverk. Du har virkelig en last av alternativer.