Colorado Blue Spruce voksende Tips

June 30

The Colorado Blue Spruce kan vokse i de fleste av USA med unntak av Florida, den nedre halvdelen av Texas og langs kysten av California. Deres blålig farget nåler, behagelig woodsy aroma og juletre utseende har gjort dem en favoritt for voksende i gården. Her er noen tips om å vokse disse trærne i hagen din.

Beliggenhet

Gå gjennom hagen din å finne et område som blir full delvis solen, men har fuktig jord. Gran kan vokse i leirjord, sand og leirejord. Kontroller at syre balansen av jorden er mellom pH 5.0 og 6.0. Se etter et sted som ikke er under noen telefon ledninger siden the Colorado Blue Spruce kan vokse opp til 70 fot i naturen og 50 fot i et verft. Velg et sted med god plass på treet å spre. Noen trær kan vokse ut til 20 fot; så velg et sted som ikke er nær alle t avløp.

Forvent små gress vokse under treet. Gran trær produsere en betydelig mengde skyggen, kan hindre planter og blomster voksende. Gran kan nytte gården ved å tilby en klebrig løvverk stasjonen ut hjort, trekker oppmerksomheten fra en estetisk ubehagelig distraksjon i gården og gi gården et rent utseende. Men er deres pine kjegle en årsak for folk som hater hagearbeid ikke vokse treet. Er vanligvis kjøpte som seedlings og vokse ca 12 inches hvert år. Blå farge dypere, jo større de vokser.

Økende Tips

Morton Arboretum på www.mortonarb.org, som the Colorado Blue Spruce kan vokse i tørre forhold når det er opprettet. Grave et hull som er omtrent tre størrelser større enn roten ballen av treet og dobbelt så dypt. Kontroller at kronen er 1-2 inches over bakken. Vann sjenerøst (ca to bøtter) rundt treet. Plass organisk mulch 3 inches dyp utvide til 3 inches fra treet. Første året, hell to til tre skuffer av vann rundt røttene annenhver uke om vinteren og hver uke i sommer. Husk å fylle mulch. Bruke en langsom løslate organisk ferilizer for å sikre at treet får nok av riktig næringsstoffer. Du kan styre tettheten av treet ved å kutte tips. Dette tillater deg å forme treet også. Selv om the Colorado blue spruce er en spesielt hardfør treet, sørg for at du tar best av det særlig i sitt første år når rotsystem blir mer etablert.