Clorox fjerne plantevernmidler i grønnsaker

May 22

Clorox fjerne plantevernmidler i grønnsaker

Selv om det er en god idé å spise så mange friske frukter og grønnsaker som mulig, bør folk også huske på hvor de frukt og grønnsaker kommer fra og hva de kan komme i kontakt med. Mange matvarer bære bakterier, sopp og spor av plantevernmidler på deres hud.

Farene

Ifølge University of California Davis delingen av landbruk og naturlig ressursene lider en av stadig fire personer av en matbårne sykdommer hvert år. Mesteparten av tiden, stammer disse sykdommene fra noe gjennomført på utsiden av frisk frukt eller grønnsaker. Barn er spesielt høy risiko.

Plantevernmidler og bakterier

Frukt og grønnsaker og trær tegne en rekke ulike skadedyr under deres vekst, slik gartnere vanligvis behandler dem med både organisk og kjemiske plantevernmidler. De kjemikaliene kan feste frukt og grønnsaker, og bli syk eller forgifte enhver person som spiser dem.

Rengjøring mat

Den best mulige alternativet er å rengjøre alle frisk frukt- eller grønnsaksjuice før konsum. Selv om mange rense maten med rennende vann, antyder National Public Radios «Morning Edition"at å legge eddik eller sitronsaft i vannet øker sin rengjøringseffekt. Historien, "Hva gjør det ta å feilfri frisk mat," i September 2007 også foreslår å bruke en blekemiddel og vann løsning av 1 ts bleke 1 QT vann til å rense skjærebrett og tellere etter matlaging. University of California i Davis forlengelsen advarer kokker ikke å bruke vaskemidler eller andre syntetiske stoffer på maten selv.