Clorox blekemiddel Tips

July 12

Clorox blekemiddel har vært en stift i de fleste hjem siden den ble oppfunnet nesten 100 år siden. Bleach er kjent for sin evne til å holde klesvask på sin la, men bleach er også et desinfeksjonsmiddel. Det er effektivt i å drepe vanlig virus, sopp og bakterier som forårsaker sykdommer, ifølge Clorox nettstedet. Mange ulike tips vil hjelpe deg bruke Clorox blekemiddel effektivt for å sikre en trygg, ren husholdning.

Teknikker

Fortynne tre fjerdedeler kopp Clorox blekemiddel med 1 gallon varmt vann. Du kan bruke denne løsningen for å tørke ned elementer etter at du har renset dem, som høye stoler, plastleker, kjøkkenbenken topper og en enhver vaskbare elementer. La blandingen sitte i fem minutter på elementet og deretter skyll og la den til luften tørr.

Legge til en fjerdedel tsp. med blekemiddel hver quart vann som du legger til din snittblomster. Dette vil hjelpe dem bli frisk lenger og kutte ned på muggvekst.

Vask din tre skjærebrett etter tilberede kjøtt og grønnsaker og deretter legge til tre SS. blekemiddel 1 gallon av vann. Tørk deg skjærebrett med løsning, la denne løsningen bo to minutter og skyll styret igjen med en løsning av én SS. blekemiddel per gallon av vann. Det er ikke nødvendig å skylle etter skjærebrett tørker, kan du bare lagre det i kabinettet. Med plast skjærebrett, kan du bare bruke en SS. per gallon løsning å suge pre vasket brettet i to minutter - og avløp og la styret luften tørr.

Vask baby flasker, teething ringene og brodert kopper, og deretter la dem suge i en løsning av 1 ss. bleke 1 gallon varmt vann i to minutter. Pass på å tvinge løsningen gjennom brystvortene å rense dem grundig. Avløp elementene og la dem lufttørke. Det er ikke nødvendig å skylle. Denne metoden er også bra for desinfiserende pre vasket pet boller.

Finpuss din grout med en del blekemiddel og en del vann, som beskrevet i artikkelen "Hint fra Heloise." La blandingen sitte i 20 minutter og skyll.

Hell en halv kopp blekemiddel i din toalettet og la den stå i ca 10 minutter. Bruk skrubbe børste til å rengjøre under rim og hele bollen. Flush. Du kan bruke blekemiddel for å rengjøre toalettsetet og alle andre områder av toalettet ved å kombinere 2 ss. bleke en gallon av vann. Du kan også bruke denne løsningen for å tørke gulvet, som hjelpemidler i å hindre mugg og mold.

Advarsel

Aldri bruk blekemiddel og ammoniakk produkter sammen. Dette kan skape giftige gasser som kan være dødelig.