Cleveland pære treet vekst

October 1

Cleveland pæretreet (Pyrus calleryana) er et middels stort, dekorativ løvtre. Det er stadig i popularitet over Bradford pæretreet på grunn av dens svært holdbart grener, som tåler tung snø og is. På grunn av sin prangende våren blomstrer og sen høst farge, Cleveland pære er en favoritt blant landscapers og huseiere.

Vekst egenskaper

Cleveland pære er en egg-formet treet som når 20 til 30 fot høy og 15 fot bred. Unge er høy og tynn, men vokser raskt inn skyggen trærne. Det kreves lite beskjæring. Cleveland pære har en grunne rotsystem og bærer ikke frukt.

Planting

Cleveland pære, anbefales for hardførhet soner 4 til 8, bør plantes i full til delvis sol. Det foretrekker fruktbare, godt drenert jord, men kan tilpasses tung leire. Det er ingen alvorlig sykdom eller pest problemer med dette treet.

Tre funksjoner

Overflod hvite blossoms teppe treet våren; Cleveland pære produserer mer blomstrer enn andre typer pære. Blomstrende i mars begynner i varme klima. I kjøligere klima vises blomster i April.

På forsommeren blader pæreformet blanke slå dype grønne. Bladene holder deres issmelting til sent på høsten når Cleveland pære setter på en annen showet med sin utmerkede høst farge. Løvverk blir røde, lilla og gult.

Bruker

Svært allsidig, Cleveland pære, kan brukes som en aksent treet eller fokuspunkt. Det er attraktiv i grupperinger og radene en innkjørsel eller street. Det er også en effektiv skygge treet. Cleveland pære er velegnet for urbane områder på grunn av sin størrelse og toleranse for forurensning.

Historie

Cleveland pære begynte som en smal, energisk pre-treet vokser på en gate i Cleveland, Ohio. En lokal planteskole utviklet og spredte treet i 1965, gir den 'Chanticleer' variasjonen, kjent som Cleveland pære, Cleveland "Velg" og "Select".