Christmas Cactus skadedyr

April 21

Christmas Cactus skadedyr

Ofte tvunget i blomst for ferien, gjøre Christmas kaktus lyse tillegg til din feriebolig. Insekter som hjemsøke Christmas cactus er alvorlige problemer i veksthus og ofte haik i hjem med nye planter. Disse er vanskelig å kontrollere når et angrep er opprettet, så undersøke nye planter til sunn og kraft og se etter tegn på insekter før bringe en Christmas cactus inn i hjemmet ditt.

Sopp mygg

Sopp mygg er liten svart fluer som lever på Christmas cactus blader og potting jord. Voksne er en plage, men skade ikke anlegget. Deres, hvilke ligne liten svart ormer, Larvene lever på røtter, svekket anlegget og gjør det mottakelig for sykdommer og andre insekter. De trives i våt jord, så vann bare når det er nødvendig. Tørr jord styrer liten infestations. Hvis du trenger å ta sterkere tiltak, kjøpe en jord skyll merket for bruk mot sopp mygg og bruker den etter merkelappen instruksjoner.

Root oversiden

Root oversiden hjemsøke røttene av Christmas cactus. Når du grave i jorden av infested planter kan du se uklar hvit masser av kvinnelige oversiden og egg. Symptomer, som inkluderer gulfarging løvverk og redusert anlegget vigor, ligner symptomene på mange andre problemer. Siden du ikke kan se insekter dør anlegget ofte før du oppdager infestation. De er vanskelig å kontrollere, og den beste løsningen er å ødelegge infested planter.

Trips

Trips er små insekter som lever på knopper og umodne segmenter av Christmas cactus. Åpne blomster kan ha sølvfargede prikker og lukket knopper kan frafalt. Trips er vanskelig å kontrollere, og i tilfeller av alvorlig infestation, kan det være best å kvitte seg med anlegget. Bruk et insektmiddel merket for bruk mot Trips instruerte etiketten. Flere gjenta behandlinger kan være nødvendig for å få denne pest under kontroll. Et insektmiddel som inneholder både insecticidal såpe og neem er et godt valg.

Skala insekter

Skala insekter er tan til mørk brun og ser ut som hardt, hevet støt. Siden de sjelden flytte de kan synes å være vekster på anlegget i stedet for insekter. De feed ved å suge sap fra delene av Christmas cactus løvverk. Fjerne så mange insekter som mulig ved å rydde dem av med en myk klut dyppet i såpevann. Behandle etterpå anlegget med insecticidal soap spray eller hagebruk olje instruerte etiketten, og deretter plassere den på et skyggefullt sted å hvile. Gjenta behandlingen kan være nødvendig å kontrollere en infisering.