Chinking verktøy

July 13

Chinking verktøy

Ingen tømmerhytte er komplett uten chinking - mørtel-aktig, elastisk materiale som fyller fugene mellom loggene. Som glasur på en kake, chinking forbedrer hytte med en dekorativ finishen, men det tjener også noen veldig praktiske formål. Chinking sel Logg leddene, og dermed hindre skadedyr fra inn i kabinen, holde regn og snø ut og isolerende hjemme. Det er en viktig del av hytta og bør brukes riktig, og det betyr å ha riktig verktøy.

Bøtte og slikkepott

Mest grunnleggende metode for chinking krever bare to verktøy - en bøtte med chinking sammensatte og spatel eller murskje. Bruk spatula scoop kineser fra bøtte og deretter bruker den til mellomrom mellom loggene. Bruker en mindre, sparer håndholdte beholder fyll med chinking og bære med deg når du flytter rundt bruke det tid og innsats.

Programmet Bag

Et annet verktøy til chink tømmerhytter er en fugemasse bag eller cake dekorere bag. Bare passe vesken med en passende tips eller munnstykket og fylles med fugemasse. Klem grout direkte fra posen i loggen leddene.

Caulking pistol

Bruker en standard fuger pistol behøver du å kjøpe din chinking sammensatte i rør som passer inn i pistolen. Bulk lasting våpen eliminere stresset lasting og lossing fuger geværet ved fôring sammensatte i pistolen fra en fem-gallon bøtte. En annen fordel av bulklasting pistolen er at du kan kjøpe bulkmengder chinking sammensatte, som er mer økonomisk og praktisk.

Kineser pumpe

Kineser pumper er verktøy for entreprenører og chinking fagfolk. Chinking sammensatte er blandet eller dumpet i en hopper og deretter pumpen suger det opp gjennom en slange, som er hvordan caulk brukes. Kineser pumper er desidert dyreste chinking verktøyet, og sjelden brukt av gjør-det-yourselfers.

Etterbehandling verktøy

Uansett hvordan du bruker chinking å din tømmerhytte, vil du måtte fullføre og ryddig chinking i stedet. Spatler og børster kan rydde opp flekker, fjerne feil eller glatt ujevne steder i din chinking. Bruk dem for å holde kantene på det chinking pen, gjør jobben ser ut som det ble gjort av en pro.