Chimney & peis rengjøring materialer

August 15

Chimney & peis rengjøring materialer

Over tid vil din peis og skorstein bli dekket av sot og skitt. Hvis du ikke rengjøre peis og skorstein ofte, sot kan spre seg til tepper og møbler i ditt hjem. Forhindre dette ved å rense skorsteiner og peiser som ofte som trengs eller som mulig. Bruk riktig rengjøring materiale for å sikre du ikke skade din peis og vernebriller.

Stiv Nylon skrubbe børste

Bruk en stiv nylon skurebørste for å fjerne tøff buildup. Ikke bruk Bristol børster, som de kan klø murstein på skorsteinen eller peis. Aldri skrubbe tørr utvendig murvegg som det kan skade overflaten av murstein. I stedet bruke vann eller rensemiddel for å løsne skitt flekker.

Drop kluter

Bruke drop kluter for å beskytte gulv og møbler fra sot som vil falle fra innsiden av skorsteinen. Bruke stoff drop kluter og riste seg utenfor enhver minuttene å holde sot fra blåser på ditt hjem i vegger og møbler. Bruke avis eller gamle ark som drop kluter hvis du ikke har noen.

Trisodium fosfat

Trisodium fosfat er en sterk, pulverisert kjemiske renere du kan bruke til å fjerne smuss og annet rusk fra overflaten av skorsteinen og peis. For å bruke den, bland 6 ss. med 1 gallon varmt vann og 1 kopp blekemiddel. Bruke rengjøringsmiddel til murstein og skrubbe dem til mursteinene er ren og sot.

Chimney pensel

Pusse innsiden av skorsteinen med lange håndtak skorstein pensel. Dette løsne sot og kreosot buildup. Buildup vil falle i skorsteinen din kan du feie det i en feiebrett og kaste den bort.

Vakuum

Bruke et vakuum for å suge opp det meste av sot som faller fra inne i Pipa. Dette vil hindre at det blåser direkte på veggene, teppet eller møbler i ditt hjem. Bruke et vakuum som et alternativ til en kost og feiebrett. Vacuums er mer effektiv og grundig enn sopelimer.