Chill krav for aprikos trær

October 14

Chill krav for aprikos trær

Flere typer frukttrær, inkludert alle stein frukttrær, krever et visst antall timer mellom 32 og 45 grader F du skal sette frukt. Mens du kan plukke aprikos varianter, i henhold til hvor tidlig våren kommer i din region, aprikos trær blomstre tidligere enn de fleste andre stein frukter. Dette betyr at de ikke kan være egnet for områder der det er dvelende frost.

300-400 Chill timer

Gull Kist er en tung-produserende frukt treet med sandstein frukt, dvs steinen kommer unna lett fra kjøtt. Dette gjør det mer egnet for canning og behandling. Denne variasjonen krever bare 300 chill timer. Modesto, mange kommersielt vokst trenger 300-400 timer. Katy er et annet 400-timers frukt med store, semi syre men ikke syrlig frukt.

450 til 500 Chill timer

Lucy Bradley og Michael Maurer University of Arizona utvidelsen beskriver Castlebrite aprikoser som terte før fullmoden, på hvilket tidspunkt de få en fast struktur og god smak. Frukten er oransje med rød skyggelegging og krever 450 chill timer. Patterson, som er vokst kommersielt, produserer rimelig-flavored, middels til store frukter som er bra for tørking og canning. Royal Rosa er en tung-produserende tre med søt frukt. Både Patterson og Royal Rosa trenger 500 chill timer.

Over 500 Chill timer

Pixie-babyseng er en dverg aprikos som krever 600 chill timer. Frukten har god smak og er mellomstore. Den kinesiske eller Mormon, aprikos trenger 700 timer og er kaldt og frost hardfør. Små og mellomstore frukten er en mørk oransje, nesten ruby. Goldcot krever 800 eller flere timer og har en frisk smak. Aprikos med slike lange chill krav er ideell til områder med våren frost, som Colorado.