Cherry Picker sikkerhet

November 17

Cherry pickers er heiser som øker folk i luften. Disse arbeid plattformer har en bøtte eller plattform, på slutten av en hydraulisk løft systemet. Opprinnelig utviklet til bruk i frukthager, brukes cherry pickers til telefon, kabel-TV og elektrisk utstyr. Vindu rengjøringsmidler, båtbyggere, utvendig malere og makt skiver bruke dem. Noen firetrucks bruke cherry pickers istedenfor stiger. De er også brukt til bygging, lagre, gruvedrift, tree beskjæring og andre landskapsarbeid.

Ekspert innsikt

Ifølge Health and Safety Commission er den vanligste dødsårsaken på jobben et fall fra en høyde. Dette er også den nest vanligste årsaken til alvorlige skader på jobben. Bruke cherry pickers hjemme er enda mer sannsynlig føre til fall hvis de ikke brukes av utdannet operatører. Iført en helsele som er knyttet til en snor med en støtdemper kan holde deg fra å falle og beskytte deg hvis du har falt.

Årsaker

Ulykker med kirsebær pickers skyldes vanligvis utstyr feil, ujevn grunnforholdene eller blir truffet av et annet kjøretøy. En seletøy og lanyard vedlegges du en kirsebær-velgeren kan ikke lagre du hvis plukkeren tips over. Du bør trenes trygt operere utstyr og kontroller at du er opererer det i et trygt område. Bruke tregere hastigheter og forsiktig når du flytter eller snu, spesielt når du er høyt i luften, kan forhindre ulykker.

Forebygging/løsning

Hvis du trenger en cherry picker for arbeid hjemme, og du ikke har blitt opplært til å bruke en, er det tryggere å leie utstyr og en utdannet operatør. Utstyr leveres med mange forskjellige sikkerhetsfunksjoner slik at noen opplært til å bruke bestemt utstyr er bedre bruke sikkerhetsfunksjoner til å diagnostisere problemer og hindre skade.

Funksjoner

Sikkerhetsfunksjoner på cherry pickers inkluderer utvidbart støtter kalt støtteben for mer stabilitet. Sikkerhet armer som strekker seg fra plattformen basen kan holde cherry plukker fra tipper hvis de treffer jettegryter. En nedstigning ventil kan hjelpe deg lavere plukkeren hvis det oppstår strømbrudd mens du er i luften.

Potensielle

Cherry pickers har varsellys eller alarmer fortelle deg når de er off-balanse. Noen har automatisk avslåing for usikre forhold, som sterk vind og ujevnt underlag. Erfarne operatører kan gjenkjenne og korrigere midten av balanse før tipping oppstår, ved hjelp av alarmer og lys.