Cherry Laurel planter

July 5

Cherry laurel planter er raskt voksende, flerårig, eviggrønne busker funnet over hele verden. Flere arter av cherry laurel finnes i USA og Nord-Amerika. Hardfør grunnlov cherry laurel og dens evne til å trives under forhold ugjestmilde de fleste planter gjør dem et populært valg for skyggelagte områder og mindre-enn-ideelle grunnforhold.

Typer

Den vanligste typen av cherry laurel anlegget er prunus laurocerasus eller europeiske laurbærblad. Prunus caroliniana er en opprinnelig dyrket i hele Deep South. Schipkaensis er en mindre kjente rekke europeiske laurel forvitring kulden og vokser i sand, sur jord. Opprinnelig fra Russland, schipkaensis har funnet for å overleve i nordlige områder av USA. En annen kaldt vær overlevende er prunus lusitanica eller portugisisk cherry laurel som er rapportert til å tåle temperaturer på-10 grader Fahrenheit.

Utseende

Størrelsen på din cherry laurel avhenger av arten, men de fleste kan nå høyder og bredder 20 fot eller mer (den schipkaensis vanligvis bare når en høyde på ca fem fot men vokser større enn andre varianter) med en vekst på ca en fot per år. Cherry laurbær har dype grønne-farget blader, små hvite blomster som blomstrer februar til April og liten, uspiselige, lilla-rød kirsebær. De vanligvis tar form av en sikring eller busken, men kan også dyrkes som små trær.

Omsorg

For best resultat krever cherry laurbær den samme grunnleggende forholdene som de fleste planter, gjør best i fuktige, godt drenert jord. Som nevnt tidligere, gjøre cherry laurbær godt i skyggefulle forhold, selv om et par timer med sollys foretrekkes. Noen varianter gjør OK i alvorlig eller sandholdig jord. Temperaturen er vanligvis ikke et problem, som selv sørlige innfødte tåler kulde. Unge planter, men bør være beskyttet mot ekstreme temperaturer. Laurbær tilpasse best å transplantasjon tidlig om våren.

Beskjæring

Fordi cherry laurbær vokser relativt raskt og kan bli ganske omfattende, synes beskjæring å være den største kilden til forvirring i omsorgen av dette anlegget. Beskjær i tørre forhold å unngå bakteriell infeksjon, som kan føre til sykdom. Laurbær kan tåle ganske intensiv beskjæring, men det er best å unngå alvorlige beskjæring for utseende. Forsøker å trene cherry laurbær til bestemte figurer anbefales ikke og vil sannsynligvis ikke oppnå resultatene.

Advarsler

Kvister, bladene, frø og frukten av cherry laurbær er giftig når fortært av mennesker eller husdyr. Barn bør være advart mot å spise noen del av dette anlegget. Som en del av dette anlegget er inntatt, konsultere en medisinsk faglig.