Charmglow elektrisk peis: Alle stiler

February 7

En elektrisk peis gir deg all varmen du trenger uten å gjøre med å starte en brann med pellets eller tre. I stedet, det kjører på standard elektrisk kraft, akkurat som din brødrister eller gulvet ovnen. Men i motsetning til disse to apparater, elektrisk peis ser ekte ut. Sjarm glød elektrisk peis spesialiserer fire typer elektrisk peis, inkludert moderne og cherry ferdig. Fra 2010 starter sjarm glød elektrisk peis på ca $300.

Kirsebær

Cherry elektrisk peis har en tre kappe med et kirsebær flekken, og det har også tre skallfasetter dekorasjon. Det er installert med enten faux tre eller kull setter inn og gir en realistisk flamme. Denne peis har en glass foran, og den bruker tre standard 40 watt (W) lysestaker lyspærer. Også kobles til en vanlig stikkontakt og bærbar. Den kommer med 3D holografiske effekter, inkludert lydeffekter, og du kan endre disse effektene basert på dine preferanser. Du kan programmere termostat, fan fart og blåsere, og du kan lese temperatur-utgang via en digital kontrollboks.

Veggmontert

Hvis du ikke har plass på gulvet for en elektrisk peis, kjøpe veggmontert stilen. Det henger fra veggen og kommer i forskjellige rammestiler, strekker seg fra svart til grå å grå og svart. Du kan velge rammestatusen som fungerer best for stua. Denne peis varmer enkeltrom, og det er tilpasses basert på dine preferanser. Du kan velge typen faux brensel for peis, inkludert logger, gel eller kvister. Du kan også lage din flamme gå til musikk på stereoanlegget.

Moderne

Moderne stil elektrisk peis varierer i utseende og funksjoner. For eksempel kan du kjøpe en elektrisk peis som er helt svart i fargen, men kommer med to glassdører med hvite rammer. Andre er bare helt firkantet og én farge. Bestemte enheter er en blanding av ekte tre og metall. Velg faux drivstoff du foretrekker, og tilpasse innstillingene varme basert på dine preferanser.

Varmeren

Elektrisk peis varmeovner ligne tradisjonelt eller gass ovner i at disse enhetene er helt laget av metall, og de har fire føtter. Enkelte modeller har en uttrekkbar uavgjort, som på eldre modeller hjelpe deg å fjerne aske og sot. Alle enheter kommer med et glassvindu, men vinduet forblir kjølig. Med denne modellen, trenger du ikke å bekymre Kullosforgiftning eller branner.