Chapstick flekkfjerning

January 29

Hvis du har noen gang tilfeldigvis igjen en tube Chapstick i lommen sette klær elementet i vask, da er du sannsynligvis kjent med fet flekken som leppepomade kan etterlate. Istedet for kaste klær, prøve noen strategier for å kvitte seg med flekker.

Pre-behandling

Før behandling av flekken kan hjelpe kvitte seg med fet rotet og hindre flekken blir verre. Skrape bort så mye av de leftover Chapstick som mulig. Bruke en plast rettlinjet for å unngå skade klær med en kniv.

Du kan bruke flere produkter å flekken for å fjerne den. En liten mengde OxiClean pulver flekkfjerner og vann kan brukes å Chapstick flekker. Bruke blandingen på flekken av rubbing den over hele området med fingrene. Vente ti minutter før du plasserer plagget i vask. Tillat ikke løsningen å tørke på stoffet før vask. Du kan også suge plagget i OxiClean og vann i flere timer før vask. Tidevannet flekken utgivelsen kan også brukes som en behandling for Chapstick flekker. Bruke flytende formelen direkte på flekken. Det er ikke nødvendig å fortynne det med vann. Vente ti minutter og deretter vask plagget.

Vasking og tørking

Vask farget klær i varmt vann. Bruk temperaturinnstillingen for høyeste på vaskemaskinen eller hånd vasker klær elementet i veldig varmt vann fra springen. Legge til standard mengden vaskemiddel belastningen. Ikke plasser andre klær med farget klær i tilfelle Chapstick oljer spredning.

Tørre klær når du er sikker Chapstick flekken er helt borte. Du må sende klær gjennom flere vask sykluser å kvitte seg med det helt. Høy varme i tørking kan angi flekken. Når du tørre klær, tørr tørketrommel tørr på lav eller luften på en kleskolleksjon.