CFLs, som kan brukes med tak Fan Dimmer bryter?

July 24

CFLs, som kan brukes med tak Fan Dimmer bryter?

En kompakt lysrør- eller "CFL" for kort - designet for å være mer energieffektiv enn en glødepære som avgir en lignende mengde lys. Noen glødelampe kan brukes med en lysdemperbryter for å redusere mengden av lys, men det samme er ikke nødvendigvis av en CFL. En belysning krets som en tak fan eller overhead light fixture som har en innebygd lysdemperbryter kan bare brukes med en lyspære eller CFL pære utformet for bruk i en dimmer krets.

Hvordan lysrør opererer

En fluorescent lyset blomsterløk inneholder flere elektroniske komponenter i bunnen av pære. Disse komponentene konvertere strøm kommer fra lysbryter fra lavfrekvente vekselstrøm til likestrøm, og deretter konvertere likestrøm til høyfrekvent strøm. Filamenter inne lampen er oppvarmet og høyfrekvent strøm brukes til damp i lampen. Når lampen spenningen når lampen tenning stedet, tennes lampen. En integrert krets kontroller lampen nåværende å holde lampen lyser før den er slått av med bryteren.

Pærer er ikke alltid utskiftbare

Glødepærer, som ikke inneholder noen Avansert elektronikk, har bare en glødetråd mellom de to elektrodene. Et lysdemperbryter styrer mengden av lys som slippes ut av en lyspære ved å begrense den elektrisk strømmen gjennom den pæren. Denne handlingen skade ikke glødetråd eller elektrodene på noen måte. Derimot er en fluorescerende pære avhengig av spenning og frekvens kontroll til å drive pære. Hvis en ikke-dimming fluorescerende pære brukes i en krets med dimmer bryter, vil fluorescerende pære lide en forkortet levetid.

Dimming fluorescerende pære

En dimming CFL pære er et lysrør ment for en lysdemperbryter. Begrepene operasjon for en dimming CFL pære er lik de som brukes i vanlige lysrør. Den inneholder en spesiell elektronisk integrert krets som lar lampen gjeldende justeres for å dempe lampen trygt.

Andre hensyn

Dimming CFL pærer kan brukes i vanlig (ikke-dimming) og dimming elektrisk belysning kretser. Siden en dimming CFL pære er utformet for å gi maksimal lysstyrke på full elektrisk kraft, vil ikke opererer en dimming CFL med full strøm hele ganger under bruk skade pære.