Central Texas landskap planter

July 29

Central Texas landskap planter

Central Texas er et knutepunkt for en rekke jordsmonn og økologiske regioner, som omfatter Post Oak Savannah, Blackland Prairie, Cross tømmer og Edwards platå. Hver økologiske region har en rekke jord tekstur, jord pH, dyr og planter. Landskapsarbeid er mer enn bare å legge til farge, tekstur, personvern eller øke attraktivitet for din eiendom. Velge rett landskap planter basert på din jord og økologiske regionen sentrale Texas kan bety forskjellen mellom friske planter og planter som ikke trives.

Agarita

Opprette en privat skjermen hjemmet ditt med agarita busk, samtidig som et hjem og mat for små pattedyr og fugler. Stive grenene spredt til skjemaet krattskog tre til åtte fot høy. Hver blå-grå å grå-grønn, holly-lignende blad ender i et nålen-skarpe tips som er nyttig for å holde reinen bort. Klynger av gul, kopp blomster blomstre fra februar til April, slippe en behagelig duft. Blomstene er etterfulgt av små, røde bær mai til juli. Agaritas er tørke-tolerant, trives i full sol eller delvis skygge. De vokser i alkalisk, kalkstein jord funnet i Fort Worth prærien og Lampasas Cut vanlig sub regioner i Cross tømmeret i sentrale Texas, som inkluderer Tarrant, Denton, Erath og McLennan fylker.

Firewheel

Lyse en blomst seng eller nær en gangvei med fargerike firewheel årlige blomster. Det er en mounding, multi forgrenede plante med stammer 18 36 tommene lang og kort kultivarer gjør en god groundcover på 14-24 inches høy med en 12-tommers spredt. Hårete stilkene kan avskrekke hjort, om du vokse dem i full sol eller delvis skygge. Blomster kommandoen oppmerksomheten fra mai til August med 1 - 3 tommers bred blomst hoder som har tre, toothed stråler farget rødt og gult, oransje, kobber scarlet, gult eller crimson. Plante dem i godt drenert, loamy, sandholdig jord i Post Oak savannen nær Austin og krysse tømmer. Firewheels er tørke-tolerant og må gjennomsnittlig jord, fordi for mye organisk materiale vil føre plantene å bli floppy og produserer færre blomster.

Konfødererte Jasmine

De små, hvite, hjul blomster pakke en punch med sine søte jasmine-lignende duft under varme netter på forsommeren. Som vår begynner, har konfødererte jasmine, en evergreen vintreet, mørk-grønne blader blandet med nye, skinnende, lys-grønn vekst. Det foretrekker full sun eller delvis skygge, men ikke kresen om jord, så lenge det er godt drenert og har noen organisk materiale i den. Konfødererte jasmine kan nå høydene av opptil 40 fot på et espalier eller annen struktur. Sine klamrer seg tentakler hjelpe vintreet holde på veggene. Drapere den lave muren eller gjerdet å dekorere med naturen. Dekke et nakent sted i landskapet som en 1-1/2-2 fot høye groundcover med spredning av opp til 5 fot.

Texas judastre

Den fargerike blomster og planter av Texas judastre treet gjør det ideelt som en aksent treet i landskapet. Unge foretrekker delvis skygge og modne trær, som kan nå en høyde på opptil 20 fot, tåler full sun eller delvis skygge. Texas redbuds må godt drenert jord og er glad i noen jordtype i sentrale Texas. Den tåler varme, kulde og tørke med letthet. Liten, blank, grønne blader vises våren etter klaser med rose-lilla blomster begynner å blomstre langs grenene i mars og April. Løvverk blir rød eller gull høsten, sammen med utseendet på 4-tommen-lang, rød-brun til rød-lilla seedpods at opphold på treet for fugler i vinter.