Cedar skapet fôr farene

December 10

Cedar paneled skap har flere fordelaktig qualities. Cedar er kjent for å bekjempe insekt angrep og frastøter møll, for eksempel. Det er også svært fuktighet-resistente; Det er derfor cedar brukes i badstuer. Imidlertid presentere cedar linjert skap noen farer verdt å vurdere før du gjør en investering i materialet.

Lukt

Cedar frastøter insekter og møll glad å tygge på klær, men det gjør det på grunn av sin lukt. Denne lukt er kraftig i noen tilfeller så når installere den i skapet. være forberedt på konsekvent kommer over lukt. Klærne vil lukter cedar fordi stoffet naturlig absorberer og bærer lukt. Inni skapet hjemmet tepper kan også begynne å lukte like cedar, og lukten er vanskelig å kvitte seg med tradisjonelle rengjøring materialer.

Fordreining og sprengning

Ikke alle cedar er warp-fri. Mange cedar styrer vri, curl og sprekk etter installasjon, spesielt cedar styrene som ikke ovn-tørket. Ovn-tørket cedar styrene opprettholde sin form gjennom alle forhold; Air-tørket cedar styrene som du finner hjemme forbedring lager eller trelast yards kan være billig, men sannsynligvis ikke ovn-tørket. Cedar styrene bare vil ikke utføre som du forventer dem å hvis ikke tørket riktig ved svært høy temperatur.

Brannfare

Cedar anses ikke fare for brann, men det er ikke hun heller. Alle trepaneler installasjon viser din hjem å en mer omfattende spredning av brann, bør en brann skje. Tre er generelt mer brennbare enn tørr mur, så den vil forårsake brann raskt overføres via hjemmet. Cedar linjert skap er potensielle infernos, spesielt hvis brannen begynner skapet på grunn av dårlige ledninger eller menneskelig feil. En måte å redusere brann sprer seg i skapet er å installere en brannsikker dør eller et sprinkleranlegg. Alltid installere en brannalarm i skapet for tidlig brann deteksjon.

Andre farer

Mens cedar frastøter møll og små insekter, det bekjempe ikke edderkopper og er fortsatt utsatt for termitt skade. Cedar produserer også Splinter hvis det ikke er slipes glatt. Noen billigere varianter av cedar er ikke planlagt og derfor har en ru overflate. Denne overflaten vil produsere masse Splinter, så det ikke er sikker hvis du har små barn eller liten dyrene i huset.