Cedar Mulch rundt blomster

October 7

Cedar Mulch rundt blomster

Cedar mulch er ønskelig for behagelig duft, attraktiv farge og plante fordeler. Selv om ryktene florerer om at cedar har giftstoffer som kan lekke og skade planter, har det vært ingen vitenskapelige bevis som støtter denne teorien. Cedar mulch kan plasseres rundt grønnsaker eller blomster uten å skade planter.

Allelopathic

Noen skogen er allelopathic, betyr at de kan skade i nærheten planter. Tre av svart valnøttreet er en av de mest giftige, derfor blomster og busker ikke bør være planlagt under den. På den annen side, er cedar (Cedrus spp.) testet og funnet for å være trygt for blomster. Dette er også sant for bartrær arter, som ofte forvekslet eller blandet med sedertre.

Fordeler ved Mulch

Mulch har generelt mange fordeler, nemlig evnen til å holde jorda jevnt fuktig og kjølig. Spre cedar mulch rundt årlig og flerårige blomster som trives i fullt sollys. Solen vil hjelpe dem å blomstre og mulch vil holde sine røtter fin og kjølig. Mulch også hindrer ugress vekst. Et tykt lag mulch (3 til 4 tommer) er et uvurderlig verktøy mot ugress vekst.

Cedar fordeler

Cedar frastøter insekter skadedyr, noe som gjør denne mulch et godt valg for grønnsaker som ofte er invadert av insekt skadedyr. Den karakteristiske, fibrøse naturen tre gjør det også spesielt effektivt som en gressmalingsklaffen fordi brikkene veves og holde sammen, som igjen gjør det vanskelig å forskyve. Derfor er cedar mulch et godt valg for bruk i vind områder eller områder av landskapet som er utsatt for oversvømmelser.