Cedar Chips vs landskap stoff

October 17

Cedar chips og landskap stoff både undertrykke ugress og beskytte jord i hagen senger. De brukes ofte i hager med etablerte sengetøy planter, der jorda forblir uforstyrret for lang mengder tid.

Funksjonen

Cedar chips gjøre en effektiv gressmalingsklaffen for hagen senger og motvirke ugress vekst. Tre bryter gradvis ned, retur organisk materiale til jord. Landskap stoff, et syntetisk produkt, tjener ikke jord organisk, men er en effektiv Luke barriere. Gartnere dekker vanligvis landskap stoff med et lag mulch.

Fordeler

Sammen med undertrykke ugress, tre mulch og landskap stoff varm jord, slik at tidligere blomstrer om våren. Begge er nyttig å hindre jorderosjon.

Geografi

Cedar chips og landskap stoff er generelt ikke anbefalt for vegetabilske hager og årlige blomsterbed, der grave og tilling forekommer ofte. Når lagt, landskap stoff forhindrer grave i jorden og cedar chips bør forbli på overflaten av sengen, ikke dyrket i jorden.

Advarsel

Cedar inneholder phytotoxins som kan skade unge planter. Faren er største med sagflis og lite chips som filtrerer ned gjennom jorden. Store cedar chips brukes som gressmalingsklaffen er generelt trygt.