Cedar Chips hjelper lukt i huset?

February 26

Kort sagt, ja, vil cedar chips faktisk hjelpe absorbere og eliminere lukt i huset. Cedar chips er en naturlig måte å fjerne lukt og maske lukt som gjør hjemmet ubehagelig. Bruk cedar chips eller vurdere en annen naturlig alternativ til å eliminere lukt i hjemmet.

Hvordan bruke Cedar Chips

Vanligvis funnet i pet sengetøy og kattesand, cedar chips arbeid spesielt godt for absorbere pet lukt og eliminere lukt forårsaket av urin fra kjæledyr. Du kan vanligvis kjøpe sengetøy og kattesand med cedar chips fra din innenbys pet lager eller disse butikkene også tilby cedar chips som kan kjøpes av posen. Cedar chips kan være plassert i åpne sandwich poser eller lik poser, og plassert i hjemmet, i skap eller andre steder det er behov for å eliminere en ubehagelig lukt.

Andre naturlige Deodorizers

Natron er en annen naturlig deodorizer som vil raskt absorbere uvennlig lukt. Siden natron kommer i pulverform, kan det brukes lettere på en rekke måter. Dryss over tepper og vakuum å eliminere teppe lukt, dryss ned vasken avløp å eliminere lukt fra råtnende mat som kan være fastlåst i avløpet, og selv Plasser en rett i kjøleskapet for å eliminere lukt.

Hvit eddik er en annen naturlig deodorizer som også fungerer som et desinfeksjonsmiddel. Hvis du vil bruke, bland 2 kopper vann med 1 kopp destillert hvit eddik i en sprayflaske. Deretter spray over tepper, møbeltrekk og rundt i rommet for å eliminere lukt. Spray på benkeplater til både desinfisere og fjerne lukt, og du kan selv legge til en kopp til damp renere eller vaskemaskin å eliminere lukt på teppet og klær.

På en enkel måte å skjule en lukt i rommet, skjær frisk sitrusfrukter. Kutte en sitron eller i frisk skiver vil holde et rom lukter sitrus ferske hele dagen. Kutte skiver, plassere på en tallerken eller bolle, og la sitte i rommet med lukt.

Kokende en gryte med vann, deretter legge en skje med kanel vil også gi en frisk duft til kjøkkenet. La potten putre på svak varme i flere timer om gangen, legge vann etter behov hvis fordampning.