Caulking sprakk toalett

December 17

Caulking sprakk toalett

Noen sprekker i toalett kan repareres vellykket, med mindre sprekken er fanget tidlig mens den fortsatt er i utviklingsfasen. En vellykket reparasjon må sprekk være plassert i tanken på enheten der trykket på grunn av bruk av vekt er lav. Sprekk må også være mindre enn 1/16 tommers bred - plass liten nok slik at du kan forsegle sprekk med caulk. Om en caulk sel vil hindre lekker under disse begrensede omstendigheter, reparasjonen er bare midlertidig, og i tid sprekken ville fortsette å avle fører til et eventuelt behov for å erstatte toalettet.

Instruksjoner

Slå av strømmen av vann på sprakk toalettet bruker utkobling ventilen under tanken, og deretter skylle toalettet å drenere vannet fra tanken. Fjerne røret leverer vann til tanken med en halvmåneformet fastnøkkel. Ta av lokket på tanken og plassere den på en flat overflate ut av veien arbeidet.

•Dry ut på innsiden av toalett tank med håndklær eller en svamp, fjerne alle nåværende vann. Rengjør utsiden av tanken med håndklær samt for å sikre at den er tørr, særlig over området sprakk. Fullføre tørking prosessen med hårføner både på innsiden og utsiden tanken overflater for å fjerne eventuell gjenværende fuktighet.

•Plasser en tube silikon reparer i en fuger pistol. Trykk fuger gevær avtrekker flere ganger for å flytte platen på baksiden mot bunnen av røret. Klipp spissen av røret i 45-graders vinkel med verktøyet kniv, forlate en åpning på ca 1/4 tommers diameter.

•Dekk sprekk med en perle av caulk begynner 1 tomme før starten av sprekken og utvide 1 tomme utover det sprekk slutten. Spre caulk over sprakk området med en sparkel å dekke sprekk fullstendig med en flat lag av caulk. La caulk tørke for 24 timer.

•Koble vannforsyning, og åpne utkobling ventilen fylle tanken. Se for noen lekkasje gjennom caulk oppdateringen. Hvis ingen, fuger var vellykket og du kan bruke toalettet som normalt. Hvis det finnes flere lekkasje, gjenta det lapp forarbeide igjen for å fylle området savnet med første caulk programmet.