Cat urin flekkfjerning

September 26

Katter har ulykker, forlate en urin flekk som har en tydelig lukt. Flekken må rengjøres så snart som mulig å bli kvitt lukt og fordi flekken er lettere å fjerne før det bosetter seg i.

Finn flekken

Disse flekker kan være vanskelig å finne. Prøv å finne flekken gjennom lukt. Ifølge katten-world.net, kan en svart lys hjelpe finne katten urin flekker. Når du finner flekken, kontroller at det ikke noen stående urin. Katten-urine.net foreslår å bruke et rent håndkle blot, ikke gni, flekken. Gni vil spre urinen. Husk å trykke håndkle på flekken å sikre alle urin er borte før du arbeider flekken.

Eddik

Ifølge katten-world.net er en av de beste måtene å fjerne katten urin flekker og lukter med hvit eddik. Blanding en del destillert hvit eddik med to deler varmt vann. Bruk en ren klut for å bruke eddik løsningen på flekken. Gni flekken med løsningen og la området til tørk, deretter slette området med varmt vann.

Getridofthings.com foreslår å bruke en dusting av natron over flekken etter bruk eddik. Deretter kombinere 3/4 kopp hydrogenperoksid og 1 tsp. oppvaskmiddel og gni inn flekken og natron. Når kombinasjonen tørker, vakuum. Teste et lite område av tepper eller stoff for misfarging før rengjøring løsninger.

Rengjøringsmidler

Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk fjerne katten urin flekker. Ifølge getridofthings.com inneholder cat urin ammoniakk, så den flekken og lukten kan bli verre. Velg et produkt som har enzymer i løsningen som vil bidra til å bryte ned flekker. Getridofthings.com foreslår å velge urin renere som har bakterier som produserer agenter å rengjøre flekker og fjerne lukten. Det er mange produkter tilgjengelig som Natures mirakel, komplette Pet flekken og rekkefølgen Remover av 8 i 1, og fange Pet flekken og rekkefølgen Neutralizer.