Casement vinduet behandlinger

September 29

Et casement vindu er et vindu som er hengslet i siden og drives av en spak eller sveiv. Før ankomsten av vinduet dobbel - hung var vinduet casement den mest populære typen vinduet så eksempler finner du et bredt utvalg av maskinvare og funksjoner. Hjem dekoratør er det viktig å vite hvis din casement vindu åpner innover mot rommet eller utover mot gården.

Funksjoner

Moderne casement windows som Pella Designer serien windows har valgfri mellom glass blindene, nyanser, paneler og griller. Disse casement vinduet behandlinger er gode valg for renslighet, reduksjon av allergener og sikkerhet tilgang for små barn. Har du velge casement vinduet under byggeprosessen, bør du vurdere de behandling alternativene som leverandøren vindu.

Funksjonen

Hvis du dekorere en eksisterende hjem med casement windows, bestemme hvis de svinger innover. Hvis de gjør, må du gjøre ytterligere kvoter for vindu åpner og bevegelse. De fleste standard gardinstenger som monteres over og ved siden av vinduet listverk fungerer også for casement windows, men du skal beregne din vindu dimensjon for å tillate draperi valget å åpne forbi vinduet for molding. Draperier ved full åpen bør samle ved siden av vinduet slik at vinduet er lett tilgjengelig og kan åpne uten å fange stoffene.

Portiere

Vanligvis bør du ikke henge ren draperier hvor de vil forstyrre vinduet åpner. Hvis din casement åpner innover kan du vanligvis montere en ren panel i vinduskarmen som flyttes vinduet. Disse paneler opprette et mer strukturert utseende enn drapert sheers, og de gir personvernet til en ren panel. De også legge et lag av tekstur og design til vinduet. Hvis windows er for nær bør et hjørne eller andre hindringer som gjør det vanskelig å legge nødvendig hengende rommet når draperi er helt åpen, så du vurdere å bruke en portiere stang. Portiere stang (også kalt en swing stang) er justerbar og hengslet, (på samme side som vinduet hengslene) og designet spesielt for hjørne og casement vindu. Når den brukes med en casement vindu behandling, svinger portiere stangen inn i rommet med vinduet ikke hindrer vinduet og ikke blokkerer visningen. De er tilgjengelige i både standard og dekorative stiler og er ferdig mest.

Hengende

Vinduet behandling bør fullføre nær bunnen molding av vinduet eller drapere helt til gulvet. Standard forheng bare børste gulvet eller søleputt på tre inches for en mer dramatisk effekt. Draperier hang på stenger over vinduet kan monteres over molding å forlenge utseendet på vinduet men tilbakeholdenhet bør brukes ikke å heve stenger så høy publikum taket eller gjør vinduet vises knebøy. Siden casement windows i eldre boliger er ofte mindre Vinduer, er stenger vanligvis montert i 2-3 inches av øvre vinduet molding. Trekk-ryggen er ofte valgt å holde åpne drapery paneler ytterligere, spesielt hvis windows er friske.

Design

Draperi design valgene for innover åpne sidehengslede Vinduer er nesten ubegrensede unntatt toppers som gesimsen bokser, skjerf eller noen valence som vil få kontakt med vinduet bevegelsen. Velg en draperi design som utfyller alder og stil hjemme, som arbeider med funksjoner og arkitektoniske detaljer som legger til ditt hjem i skjønnhet og verdi.