Canary daddelpalme sykdommer

May 31

Canary daddelpalme sykdommer

Canary daddelpalme treet er et utvalg som produserer grå-grønne fargede blader og vokser til en høyde på opp til 20 fot. Dato frukt produsert av treet er kjøttfulle, brun og søt. Canary dato palmer er mottakelige for sopp og bakterielle sykdommer som angriper både stammen og blader. Sykdommer kan kontrolleres ved å hindre spredning eller innføring av sykdommen.

Fusarium Wilt

Den vanligste sykdommen i canary daddelpalme treet er Fusarium wilt. Dette sopp sykdom er kritisk til treet når det blir infisert. Symptomene på Fusarium wilt inkluderer gulfarging og wilting blader, forkrøplet vekst og død små blad vekst. Fusarium oxysporum sopp spres hovedsakelig gjennom bruk av infiserte pruning verktøy. Forhindre en sykdom infeksjon ved desinfisering beskjæring og skjærende verktøy med ni deler vann og en del blekemiddel før du bruker.

Dødelige gulfarging

Dødelige gulfarging er en dødelig sykdom forårsaket av patogen phytoplasm. Infiserte dato palmer presentere symptomene på tidlig slippe frukt og løvverk som starter ut som lys gul og til slutt blir til mørk gul. Treet dør innen seks måneder etter misfarging oppstår. En infisert daddelpalme treet skal fjernes og ødelagt umiddelbart når sykdommen er diagnostisert. Dato palmer ikke infisert med patogen bør behandles med oxytetracycline å hindre patogene sprer seg til dem.

Leaf Spot

Leaf spot skyldes en parasittiske sopp eller bakterier. Sykdommen er foliar i naturen, betyr det påvirker bladene av dato palmetre. Leaf spot vises bladene på treet som liten svart og brun farget flekker med en gul ramme. Sykdommen spres til treet ved insekter, sprut regn eller vanning vann eller skitne pruning verktøy. Behandle leaf spot ved å fjerne og avhending av alle infiserte blader og bruke en soppdreper treet og omkringliggende jord. Forhindre spredning av leaf spot ved irrigating trær på jord nivå i stedet for sprøyting med vann. Desinfiser alle pruning verktøy med et rengjøringsmiddel som er ni deler vann og en del blekemiddel før kutt til treet.

Ganoderma

Ganoderma, også kjent som ganoderma rumpe rot, er en woody hylle sopp som utgjør ved foten av stammen i form av en sopp. Sykdommen er dødelig til treet når infeksjonen skjer. Symptomer på en ganoderma infeksjon er gule og visnet bagasjerommet blader etterhvert henge ned og dø. Ganoderma invaderer daddelpalme gjennom et sår i bagasjerommet. Treet skal fjernes og avhendes som det finnes ingen behandling tilgjengelig. Forhindre en ganoderma infeksjon ved desinfisering beskjæring utstyr med en løsning ni deler vann og en del blekemidler før du bruker.