Calla liljer med gule blader

October 18

Calla liljer med gule blader

Med sin lunefull form og delikat duft er calla liljer en vakker tillegg til ethvert hjem eller hage. Selv om den vakre blomster er relativt lett å omsorg for, kan vekt på anlegget føre en calla lily med gule blader.

Vanning

Vanning calla lily for mye eller for lite kan forårsake bladene til gult. Hvis du vann anlegget for mye, og deretter la dem tørke ut følgende uke svarer anlegget ofte ved at lavere løv gul og dør å redusere vanntap. Når omsorg for en calla lily, holde tiden jorda fuktig hele. Men la ikke vann til å sitte på toppen av jorda.

Lys

I varmt klima, skal calla liljer plantes i et område som er delvis skyggelagt. I alle andre klima, plante blomsten i et område med mye sol. Uansett, blomsten trenger mye sollys for å unngå gulfarging blader.

Gjødsel

Pacific Callas nettsiden anbefaler gjødsle din calla lilje en gang i måneden med en allsidig gjødsel. Gjødsling anlegget for mye ofte resulterer i brent blad kanter. Imidlertid, gjødsle planten for lite ofte resulterer i Gule blader.

Løsning

Hvis calla lily's blader begynner å gul, forsiktig fjerne dem. Hvis bladene fortsatt gul regelmessig, er det mulig at du må flytte anlegget til en annen plassering eller justere tidsplandetaljer vanning.