Cake Pan koketiden

February 10

Cake Pan koketiden

Det er mange faktorer som går inn å bestemme hvor lenge en kake behov i ovnen som kommer perfekt gjort. En viktig faktor er pan. Størrelsen, form og selv materialet ditt kakeform er laget av alle påvirke hvor lang tid det tar batter å koke opp til en lys, fluffy kake. Det er andre hensyn, så vel som hvordan ovnen kokker og selv din høyde. Alltid holde et nært øye på kaker som de bake for å hindre over bakervarer eller brenne din kreasjon.

Størrelse

Som regel dypere din batter vil fylle pan, lengre steketiden må. Derfor krever mindre diameter panner litt lenger cooking gang enn større, grunnere panner. Stek 8-av-1 1/2-tommers panner for 35 til 40 minutter, 9-av-1 1/2-tommers panner i 30 til 35 minutter, 13-by-9-by-2-inch pans i 30 til 35 minutter og 15-by-10-by-1-inch jelly roll panner i 25 til 30 minutter. Cupcake bokser skal ikke fylles mer enn halvparten full, og vanligvis ta fra 18 til 23 minutter bake. Når du bruker 8 eller 9 tommer panner som er dypere legge - 2 inches i stedet for 1 1/2 inches - fem minutter til steketiden.

Pan materiale

Bakervarer tid varierer også etter den kakeform materiale. Oppskrifter gi vanligvis bakervarer instruksjoner for lys-farget metall panner. Hvis du bruker et glass rett eller et metall pan som er mørk i fargen, redusere din ovn temperatur ved 25 grader. Disse materialene fordele varmen annerledes og noen ganger stek bunnen av kaken for fort, forårsaker det å brenne.

Måle pannen

Hvis du er usikker om størrelsen på pannen, kan du måle det selv. Bruker en linjal, måle i kjelen nederst leppe, holde linjalen loddrett. Ikke bruk på siden av kjelen hvis den er skråstilt utover. Dette er Dybdemålingen. Måle til pan's diameter ved å plassere linjalen over toppen av pannen og måle innenfor kanten på hver side. Pass på at du er på bredeste hvis pan er rund.

Rør panner

Siden rør og Bundt koke har en hul senter, de gjør en mye dypere og hul kake, og de koker annerledes. Du kan ikke erstatte andre cake Pan når en oppskrift krever et rør eller Bundt pan. På grunn av dybden av støpejern er sine bake tider ofte dobbelt de andre kaker; Følg din oppskrift nøye.

Kontrollere for Doneness

Teste noen kake for doneness ved å sjekke sin farge, ser for separasjon fra sidene av pannen og noterer spenst når kaken er litt deprimert i sentrum med fingeren. Du kan også teste doneness ved å sette inn en ren tre tannpirker i midten av kaken. En ren tannpirker angir kaken er gjort.