Caesalpinia Pulcherrima livssyklus

May 12

Caesalpinia Pulcherrima livssyklus

Caesalpinia pulcherrima, også kjent som Red fugl av paradis, Peacock blomst og stolthet av Barbados, vokser til ca 9 fot høy i tropiske områder i Amerika og Karibia, produsere prangende gule, oransje og røde blomster. Som et landskap anlegg, har det også tilpasset sub-tropiske og ørken. Den vokser som evergreen eller staude i de fleste varme områder, men dør tilbake til bakken i vinter i kjølig klima.

Grunnleggende

En fargerik dekorativ plante, rød fugl av paradis vokser gjennom tropiske og ørken og subtropiske områder av USA, bregne blader og fargerike fem-petal blomster, ifølge Floridata nettstedet. Innfødt å karibiske øyer, anlegget er den offisielle nasjonale blomsten av Barbados. Andre navn for busk som anlegget omfatter Poinciana, meksikansk fugl av paradis og flamboyant-de-jardin.

Hovedsakelig dyrket som en flerårig i Florida og ørkenen southwestern går USA, anlegget sovende i vintermånedene, døende tilbake til bakken i kjøligere områder. Den vokser som treet i frostfritt områder, ifølge Floridata nettstedet. Det dør med den første frosten i kaldere områder, men er lett re plantet fra frø våren.

Vekst

Når frø germinate tidlig vinteren og våren, vokser Caesalpinia pulcherrima raskt, ifølge Floridata nettstedet. Med planter som har dødd tilbake til bakken året vokse i store vase-formet busker av sensommeren.

Nye vekst i April når så mye som 10 fot ved September og i kjøligere områder, dør eller kan bli kuttet tilbake til bakken i November.

Blomster

Avhengig av plasseringen faller rød fugl av paradis blomstrer på sensommeren og tidlig, midt fall eller hele året. Blooms dukke og vare lenger i varmere områder. Hver blomst inkluderer fem lyse røde pollenbærere i midten som tiltrekker sommerfugler, bier og fugler.

Blomstene produsere Pod full av frø som selv sår eller kan samles for senere planting.

Frø

Frøkapslene av ca 2 tommer i lengde henge på rød fugl av paradis når blomstene har dødd ut tidlig på vinteren. Når de tørke ut, sprekker de lett åpne å spre frø for neste vekstsesongen.

Frø er lett samlet og bør plantes etter den første frosten for vekst våren.

Krav

Caesalpinia pulcherrima trenger full soleksponering eller lys skygge, og ofte vokser "leggy" eller unnlater å blomstre i skyggefulle områder, ifølge University of Arizona forlengelsen service nettsted. Anlegget tåler de fleste typer jord hvis drenering er bra.

I områder hvor planten vokser som evergreen eller staude, det kan ha nytte beskjæring fjerne Vær skade og tåler blir kuttet helt tilbake til jord.

Peacock blomster tåle tørke forhold, men vokser tykkere og høyere når vel vannet, ifølge Floridata nettstedet.

Advarsel

Mens Amazonas stammer brukt saft fra rød fugl av paradis medicinally, er frøene og de fleste deler av anlegget giftig hvis ingested, ifølge University of Arizona forlengelsen service nettsted.

Dens stammer og greiner bære fuzzy men skarp torner som kan ripe og kuttet hud, ifølge Floridata nettstedet.