Byggeplaner for lekehus

January 23

Et barns playhouse kan bestå av en enkelt struktur bygget i en ettermiddag eller en mer forseggjort miniatyr hus som krever en betydelig mengde tid og dyktighet til å opprette. Uansett playhouse design liker barn å ha sin egen plass å spille spill og aktiviteter med venner. En playhouse kan også legge et dekorativt element når malt for å matche huset eller landskap design av gården.

Ramme

En ramme for playhouse kan utformes av 2 x 4-tommers styrene. Den beste metoden er å begynne med spikerslag styrene sammen for å danne en rute som vil tjene som gulvet i playhouse. Neste skritt er å lage veggene. Veggene er bygd ved hjelp av 2 x 4-tommers styrene for å lage et rektangel riktig høyden og lengden av hver playhouse. Ekstra planker bør plasseres loddrett omtrent en fot fra hverandre innenfor rektangelet legge stabilitet til veggene. Når du legger et vindu, klippe stykker av styrene til å lage en firkantet ramme i veggen på ønsket sted i vinduet. Døren til playhouse må være innrammet på samme måte. Når alle veggene har blitt bygget, bør de være nailed til gulvet. Playhouse bør være begynner å ta form på dette punktet. Du vil kunne finne døren og vinduene i denne skjelett rammen.

Taket

Flatt tak kan være laget av ett stykke kryssfiner, eller en spisstak kan bygges med litt mer arbeid. For å bygge topp tak, feste en styret utvide rett opp midt i fronten og bak vegg. Lengden på disse støtte styrene vil bestemme høyden på takets peak. Opprette en ridge bjelke ved å feste en papp til slutten av hvert støtte bord. Denne ridge stråle vil spenne lengden på playhouse fra foran til bak. Nå nail to boards i hver ende av ridge strålen og utvide dem diagonalt til nærmeste øverst i playhouse veggene. Dette er den grunnleggende rammen av taket. Knytte flere flere plater fra foran og tilbake vegger til diagonale styrene å forbedre stabiliteten av taket. Så nail styrene strekker seg fra ridge strålen til toppen av playhouse veggene. Disse styrene skal være lik avstand ca en fot fra hverandre, og deres formål er å støtte taket av playhouse.

Shell

Når skjelett rammen av playhouse er fullført, bør kryssfiner brukes på utsiden av rammen for å lage vegger og tak. Skjær et stykke kryssfiner samtidig og knytte den til playhouse før klippe neste brikke for å unngå forvirring. Husk å merke plasseringene til Vinduer og dører på kryssfiner og klipp dem ut med en stikksag før de knyttes med spiker til rammen. Dører og Vinduer kan kutte kryssfiner samt og festet på skallet av playhouse med hengsler. Husk å sand alle ujevnheter med sandpapir å unngå Splinter.