Bygge koder for Pool gjerder

November 27

Bygge koder for Pool gjerder

Hvert år hundrevis av barn drukner, og tusenvis kommer mer nær drukning i bolig svømmebassenger. Gir handelshindringer unsupervised tilgang til bassengene er den beste måten å forhindre tragedien. Svømmebasseng gjerder er ideelt designet for å hindre folk, spesielt barn, komme over, under eller gjennom dem. De fleste svømmebasseng gjerde forskrifter svare på spørsmål om ukontrollert tilgang.

Svømmebasseng gjerder

USA Consumer Product Safety Commission (CPSC) gir retningslinjer for sikkerhetsbarrierer svømmebasseng og boblebad, men badestamper med dekker en viss standard kanskje være frita. Staten eller lokale svømmebassenget gjerde forskrifter kan følge CPSC retningslinjene eller ikke, men svømmebasseng gjerder er vanligvis obligatorisk. Byggetillatelse er vanligvis nødvendig for et svømmebasseng gjerde, ofte før utgravning kan begynne. Bassenget kan ikke fylles før gjerdet er godkjent. Midlertidig gjerde for bygging er også strengt regulert.

Tilgang

Access er en viktig vurdering for svømmebasseng kabinetter. En studie utført av CPSC drukning ulykker i California, Arizona og Florida viste nesten halvparten av barna som druknet ble sist sett i huset. Forskrifter angi at innganger til huset skal være utenfor lukkede området. Hvis en del av skapet er en vegg, bør det være ingen tilgang åpning i veggen til vedlagte bassengområdet. CPSC retningslinjene anbefaler som et alternativ en sikkerhets alarm for døren tilgang til i basseng overbygget.

Gates

Alle tilgangspunkter i vedlagte bassenget er vanligvis må kontrolleres. Portene må selvbildet lukking og selvstendig latching og elektriske porter er pålagt å ha en back-up system i tilfelle strømbrudd. Tilgang deaktiveres ytterligere ved å installere klinke maskinvare øverst på innsiden av porten, og låse porten på alle ganger unntatt når bassenget er i bruk. Gates åpnes fra bassengområdet å gjøre dem vanskelig for barnet å åpne utenfra.

Barrierer til klatring

Gjerdet høyden skal være 4 fot minimum. flere boliger bolig kan kreve et høyere gjerde. Et gap mellom bakken og bunnen av gjerdet bør være mer enn 4 inches høy. Åpningene er begrenset i størrelse å forhindre fotfeste. Siden av gjerdet vender ut fra bassenget skal være glatt, med ingen utstikkende deler for klatring. Gjerder skal bort fra uthus, utstyr eller strukturer som kan brukes til å klatre gjerdet.