Bygge gjerder på ujevnt underlag

December 8

Introduksjon

Installere en gjerde på ujevnt underlag kan være enkelt, og gjerdet kan gjøres helt rett med riktig referanselinjen. Staking det og knytte streng med et lysbilde er den beste måten. Det vil gi referanser hele veien rundt lenge som alle løperne på gjerdet er samme avstand fra linjen.

Forberedelse

For å få et perfekt nivå gjerde rundt bakgården hjemme, finne laveste stedet der gjerdet skal installeres. Hvis det er vanskelig å si fordi det er en gradvis nedgang, start når som helst. Installere 3-fots tre stake om en fot i bakken ved startpunktet for gjerdet. Plass en innsats på den første 90 graders vinkel. Knytte en streng sikkert til innsats ca 1 fot fra bakken. Henge en linjenivå på strengen. Koble den andre enden av strengen til andre innsats og nivå linjen. Fortsett med denne fremgangsmåten rundt tunet. Når ferdig, vil det være tydelig der lav og høy kapasitet er.

Gravingen nødvendig rundt tunet holde 1 fot fra streng til bakken. Hvis den første innsatsen var 1 fot av bakken start det og grave som nødvendig for å holde 1 fot klaring langs innsats. Installere det første 4 - ved 4-tommers pole ved hjelp av et innlegg hull digger på første bålet. Ikke fyll hullet i eller noe ennå. Få de første 6 - 8-tommers gjerde panelet og sitte det på 1 - 2-tommers innsatsen lagt slik at gjerdet er 1 inch opp fra bakken. Grave hull for innlegget slik at innlegget stiger 1 tomme over den vannrette topp løperen på gjerdet. Midtstiller innlegget i hullet og fylle hullet.

Sette opp gjerdet

Pass på at det på begge sider og at leiligheten er perfekt mot gjerdet slik at den ikke er skrudd. Plass en 1-av-2 tommers bord i bakken på neste 90-graders sving. Fest til strengen 4-ganger-4-tommers post på toppen og kjøre den til 1-av-2 tommers styret. Nivå linjen og gjør det fast. Gå tilbake til det første 4-ganger-4 tommers innlegget og merke stedet for andre 4-ganger-4 tommers innlegget. Kontroller at delen av gjerdet er flush på siden 90 grader og kontakter neste 4-ganger-4 tommers post i innlegget når merket. Bruk spraymaling eller en eierandel på stedet for neste 4-ganger-4 tommers stolpe.

Grave hull for neste 4-ganger-4 tommers post dyp nok slik at toppen av innlegget er på nivå med strengen. Nivå det og fylle hullet. Nivå den første delen av gjerdet og holde den 1 tomme av bakken, men også samme nivå over strengen. Gjerdet er samme nivå fra strengen hele veien rundt gården, vil det være perfekt. Noen graving kan være nødvendig å holde 1-tommers-over-the-bakken regelen. Hold den neste delen av gjerde i plasser og markere neste innlegg hull stedet. Fortsett på denne måten til hele gjerdet er.