Bygge et utendørs skur for lagring

December 3

Bygge et utendørs skur for lagring

Bygge en utendørs lagringsplass skur frigjør plass i garasjen og/eller kjeller. Du kan kjøpe skur kits fra din lokale trelast forsyning butikken som allerede laget deler og inkluderer instruksjoner om å sette skur sammen. Kaster er tilgjengelig i tre, vinyl og metall eller aluminium konstruksjon og kommer i forskjellige størrelser, stiler og figurer. Noen skur kits inkluderer også en sub gulvet som skjulet vil sitte. Du kan også kjøpe planer om å bygge din egen tilpassede skur.

(Disse instruksjonene gjelder for prefabrikkerte skur som er bygget på en sement patio stein pute med en tre sub gulvet.)

Instruksjoner

•Map ut området hvor skur bygges, slik at en ekstra 10 inches på alle sider. Hammer i en eierandel på hvert hjørne og kjørt streng rundt i området, knytte det til hvert spill. Bruk en kanter for å kutte rundt kanten av strengeinstrumenter området og skumme torv, hvis det er noen, på toppen av bakken. Fjerne tre inches av skitt.

•Sett en tre-tommers lag av knust stein i området der du fjernet torv og skitt. Ta et stykke 2 X 4, åtte til 12 fot lang (avhengig av skur) og sitter det på kanten på toppen av knust stein første fra hjørne til hjørne. Sette nivået på 2 X 4 om området er nivå. Rake steinen til området er nivå. Gjør det samme for lengden og bredden på området.

•Sett første terrassen stein i et hjørne og bruker nivået for å sjekke om steinen nivå. Ta en 24 tommers lang stykke 2 X 4, Legg den flatt på terrassen stein og slo den fast med en gummihammer. Kontroller om patio steinen er nivå fra hjørne til hjørne og sidelengs. Stein må legges til under steinen uteplass eller tatt bort til steinen uteplass er nivå. Plasser andre patio stein ved siden av først og nivå det på samme måte. Legg et stykke 2 X 4 på kanten langs begge patio steiner og kontroller andre steinen er nivå med det første. Gjenta dette med alle patio steinene. Når alle patio steinene er ned, plassere lang stykke 2 X 4 på kanten diagonalt over patio steinene og sette nivået på 2 X 4 å sikre området er nivå. Gjør det samme for lengden og bredden på området.

•For tre sub gulvet, bygge en ramme ved å legge 2 X 4-ere på kanten på terrassen steinene. Utenfor rammen av gulvet blir samme størrelse som skjulet. Skru på siden av rammen med 3-½" dekk skruer. Bruk et sett kvadrat rammen skal kvadrat. Ytterligere støtte 2 X 4s plasseres på kanten i berømmelse, måler 16 tommer fra midten av en 2 X 4 til midten av neste. Skru endene av innsiden 2 X 4s til utenfor rammen. Igjen kontroller rammen er firkantet og er fortsatt nivå. Center rammen på terrassen steiner slik 10 inches patio steinene forlenge forbi rammen på alle sider.

•Sett det første stykket ¾" kryssfiner på toppen av rammen og gjør at det er jevnt med kanten av rammen. Hvis din er større enn et stykke kryssfiner, kontroller at den ene enden faller på midten av en innvendig 2 X 4 støtte; om nødvendig kan du bruke en sirkelsag for å kutte kryssfiner slik det sitte på halvparten av 2 X 4. Skjær et stykke kryssfiner å fullføre denne delen og skru kryssfinér til rammen bruker 1-¾" dekk skruene. Start det andre arket av kryssfiner på motsatt side av rammen, klippe et stykke ferdig som andre delen og skru at det til ramme. Gjenta dette til gulvet er dekket med kryssfiner.

•Sitt ene skur på i tre gulv og sikre det på plass. Sette den andre siden på plass og fest den på gulvet og den første siden. Gjenta dette med de resterende sidene. Siden med door(s) vil være den siste siden. Sidene av tre skur vil vanligvis være ett stykke og krever minst to personer til mens sidene av vinyl og metall eller aluminium røyter er i deler at en person kan håndtere.

•For å sette taket på skur, definere gardintrapp i skjulet og bygge rammen av taket henhold til instruksjonene som fulgte med kit. Start deretter feste delene taket til tak rammen og sidene av skjulet. Mens taket av en vinyl eller aluminium skur vil være laget av det samme materialet som resten av skjulet, kan tre skur har tre, metall eller aluminium tak. Alle krever imidlertid at du bygge en ramme, og fest delene taket. For tre skur med tre tak må du fullføre utsiden av taket med helvetesild. Endelig sett lokket på toppen av taket.

•Hvis skur ikke har åpninger i toppen av forsiden og baksiden av skjulet, vil du kjøpe åpninger. Omrisset av figuren av ventilen på utenfor foran og bak skjulet. Bore et hull inni disposisjonen du tegnet. Sett inn jigsaw bladet i hullet og kutte ut området for åpningen. Sett inn vent å sikre at den passer. Ta ventilen og bruke silikon rundt kanten og sette den inn i hullet.