Bygge en bolig dampdusj

November 7

Bygge en bolig dampdusj

Steam dusjer er et alternativ for de som ønsker å rense seg selv og slapp av i prosessen. En dampdusj skaper mye mer varme og fuktighet vil tømme bihulene, slappe av musklene og åpne porene. En dampdusj trenger ikke stort ombygging prosjekt. For å bygge din egen dampdusj, bare følge noen grunnleggende installasjon skritt.

Instruksjoner

•Dekk taket av din dusjhjørne med fliser eller plast-barrieren, fortrinnsvis kuppel formet. Disse barrierene kan bli funnet på noen store jernvarehandel. Varme og fuktighet i en damp dusj stige, og taket er det viktigste hinderet å hindre dem fra å rømme.

Sette inn en dusj dør som helt sel i varme og fuktighet. Måle din dusj døren åpning og kjøpe en dør som vil oppnå dette resultatet på din lokale jernvarehandel. Følg dørens instruksjoner for installasjon.

Kjøp en dampgenerator og følg instruksjonene for installasjon. En dampgenerator tar varmen fra dusj og recirculates, skape mer intens varme og fuktighet. Kontroller elektriske systemet en referanse kraft behov av en dampgenerator, som er relativt liten. Hvis du har noen usikkert, kontakt med en elektriker.

•Plasser en plastikk krakk eller stolen i dusjen. Eiere av en dampdusj liker ofte å nyte sitter i dusjen og puste i dampen.

•Test steam dusjen alle beslag er vanntett og det er ingen lekkasjer. Kontroller at du har riktig dusjhode, eller dusjhoder, å hjelpe funksjonen for generering av damp riktig. Sjekk taket å sikre at ikke fuktighet blir gjennom barriere og i strukturen i taket.

Tips og advarsler

  • Følg regler for å få enhver avløp tillatelse kreves av lokale myndigheter.
  • Stenge viktigste vannforsyningen til badet der du installerer steam dusjen.