Bygge en bakgård Tiki Bar

October 1

Bygge en bakgård Tiki Bar

Noen kan stikke et par tiki fakler rundt baksiden dekk legge litt øya følelse bakgården og å holde unna bugs. Opprette utseendet av en faktisk tikibar krever litt mer innsats og oppfinnsomhet, og det kan oppnås på en rimelig pris. Opprette en attraktive og funksjonelle utendørs fristed for spesielle anledninger eller bare avslappende kvelder med familien.

Instruksjoner

•Velg området der du skal bygge baren. Velg et flatt område med mye treet dekker rundt som mulig for å henge ekstra belysning. Hvis mulig, velge et område som ikke er oversvømmet med lys fra huset og som er innrammet av ryggen gjerdet eller vegg som kan tjene som et anker for resten av baren.

•Lay store (ca 10-fot 10-fots) bambus blinds ned på bakken, med toppen av blind langs veggen som skal fungere som bakveggen av din bar. Plass en lang tabell på langs over foran. Dekk bordet med en fargerik Hawaii sarong som dekker ikke bare toppen av tabellen, men hele strukturen. Dra foran sarong stram over forsiden av tabellen og sikrer det tett på bunnen av hver etappe. Baren gir illusjonen av en flat, lukket front.

•Stasjon bambus polakkene ca 1 1/2 fot i bakken i hvert hjørne av gulvet. Hvis du vil, legge til flere polakker sidene og tilbake, men la foran baren åpen.

•Legg taket. Avhengig av hvor realistisk du ønsker å være, er det to alternativer. En er å kjøpe en pre-laget thatched taket som kan plasseres rett på toppen av din struktur (se ressursene nedenfor). Disse takene varierer kraftig i pris. En mer kostnadseffektiv måte å opprette en midlertidig taket er å bruke en fargerik presenning. Drapere tarp over fire hjørne innlegg, med foran baren området åpen. Sikre hvert hjørne til et innlegg.

•String fargerike utendørs lyser både foran av tabellen og innsiden fra stang til pole. Nyheten butikker selger alle slags spesielle lys for spesielle anledninger. En rekke papegøyer eller fisk ville være perfekt. For å gjøre belysning enda mer spesielt, ta noen plast lysestaker fra en bruktbutikk eller dollar butikken. Prøv å finne veldig lyse og fargerike hengende holdere. Bruke snøret, streng innehaverne gjennom lavt hengende grenene i trær rundt din bar og tenne lys.

•Decorate og omgir din bar med alt tiki. Fyll baren med tiki statuer og elementer som hula piken krus og aksenter som løs blomster og tealeaves. Dekorere innsiden og utenfor din presenning med alle ting Hawaii - bruker lauhala matter som veggtepper og bakgrunner. Sett masse salte snacks rundt tabellene i tre skåler og kokos kopper.