Busker som vokser raskt

February 21

Busker som vokser raskt

Raskt voksende busker er populære for bygge personvern hekker og fylle ut bare plass i landskapsarbeid. De fleste busker bare vokse i bestemte regioner av landet. USA er brutt ned i US Department of Agriculture soner nummerert 1 til 11. Hver deles basert på ekstrem høye og lave temperaturer områdene erfaring. Selv om de fleste er begrenset, kan noen raskt voksende busker vokse overalt.

Redosier Dogwood

Redosier dogwood er et raskt voksende busk som er vanskelig å ta vare på, men er vakker selv i vintermånedene. Trimme stilkene ned i sent høsten oppmuntre til ny vekst av lyse rødt eller en rik Burgund stammer i vinter. Busk har hvite blomster i sen våren og hvite fruit sommeren. Det kan vokse opp til 9 fot høy og omtrent samme spredt. Det kan vokse er soner 2 til 7.

Lynwood gull

Lynwood gull busk er raskt voksende, med en hastighet på 2 til 4 fot per år. Den lett å omsorg for busk har nydelig lyse gule blomster våren. I høst er busker bladene gule med noen fet oransje og røde blandet. Det kan bli stor som 10 av 10 fot når modnet. Den vokser best i sonene 4 til 8.

Brennende busk

Den brennende busken tilbyr en rekke farger alle årstider. Det er kjent for sine lyse røde blader om høsten, men tilbyr også blå og grønne blader i sommer. Denne busk kan vokse like høy og bred som 10 føtter. Det er best i sonene 4 til 8.

Kinesisk liguster

Kinesiske holdt riktig hekker er stor for privatliv; de vokser fort og opprette en naturlig hekk. De er lite vedlikehold og kan tilpasses på en rekke jordsmonn, men vokser best i soner 7 til 10. De kan vokse så stor som 8 fot høy. Hvis du vil beskjære busk, er kjent for å opprettholde sin form for lengre perioder. Bladene er lys grønn med en gul ramme på hvert blad.

Dobbel Knockout Rose Bush

Roser er ofte tenkt på som mye arbeid å opprettholde. Fine med dobbel Knockout rose busker er at de vokser raskt og trenger ikke beskjæring. De vokser tykk, så de er perfekte for fargerike hekker. Blomster vare fra slutten av mai til det frost høsten og varierer i nyanser av rødt. Dette raskt voksende busker er en duftende måte å bygge en mellomstore hekk. De vokser opp til 4 fot lang og bred.