Busker som ikke mister nåler

January 16

Velge de riktige busker for klimaet kan være en utfordring hvor som helst, men spesielt i områder der de fleste mister pinner og blader i de kalde vintermånedene. Noen eviggrønne, needled busker mister ikke sine nåler, og vil legge en skvett farge til et øde landskap hele vinteren lang.

Dverg Alberta Gran

Dverg alberta Gran er treet som vanligvis modnes på ca 3 fot høye og aldri mer enn 10 fot. Evergreen nålene er ca en halv tomme lang, og endre ikke farge.

Busk vokser i en naturlig, konisk form. Dette hardfør busk er vurdert for USDA anlegget hardførhet soner 2 til 8. De gjør best når skjermet fra sterk vind og uvær og i full sol. Dverg alberta Gran tørke intolerant, og lange, tørre perioder kan skade busk.

Colorado Gran

Colorado Gran er en needled evergreen busk med en gjennomsnittlig høyde mellom 3 og 5 fot og spredning mellom 4-6 fot. Lav, krypende natur gjør det utmerket for hekker og busk grenser, og året rundt, attraktive grønn, blå-grønne eller silverish vegetasjon gjør det et godt valg for busk kantlinjer, hekker og steinhager, ifølge Missouri botaniske hager.

Kultivarer med blå coloring har en tendens til å bo lysere hele året. Alle kultivarer har stive pinner som gir grener en Bristol følelse som blir konsekvent gjennom hele året.

Colorado Gran gjør best i fullt sollys og godt drenert men fuktig jord. Busker bør ikke være lov å tørke, spesielt når først plantet. Det tåler rensking godt, og kan lett formes inn i formelle hekker. Gran kan være utsatt for bladlus, men er stort sett sykdom og skadedyr motstandsdyktig.

Barlind: sitat

Sitat sorten av barlind er en enkel to-grow og opprettholde needled evergreen vel egnet til å bruke som en skjerm eller sikring plante ifølge Missouri botaniske hager. Med en gjennomsnittlig høyde på mellom 6 og 10 fot og en spredning av opptil 6 fot, sitatet trives i sol eller skygge, og tåler lett forurenset byområder.

Sitatet er en hybird mellom engelske barlind og japansk. Det har en distinkt, konisk form som ikke krever beskjæring å holde; Det kan være beskjæres for å holde en mindre størrelse, skjønt. Beskjæring er best gjort tidlig, før starten av vekstsesongen. Nålene forblir en attraktiv mørkegrønn hele året, og produserer små røde bær.

Kanadiske Hemlock

Hemlock har en dårlig konnotasjon siden det er giften som drepte greske filosofen Sokrates, men ingen del av det kanadiske hemlock er giftig. I naturen, kanadiske hemlock kan bli opp til opptil 75 fot, men Emerald fontenen sorten forblir et mye mer håndterlig 6 til 10 fot med en spredning av bare 2-3 fot.

Den trives i skyggefulle områder er ofte sett på som en hekk eller foundation plante. De mørkegrønne nålene er aksent med hvite striper, og forblir en mørk, iøynefallende farge hele året. Varmt vær og full sol kan skade anlegget, og det krever også vanlig vanning.