Busker som blomstrer med Waxy forlater

June 14

Busker som blomstrer med Waxy forlater

Waxy, blomstrende busker legge farge og tekstur til landskapet. Med en rekke nyanser, og noen ganger dufter enliven blomstrende busker en hage i vekstsesongen. Noen arter også tiltrekke gunstig pollinators, som bier, sommerfugler og kolibrier. Glans av waxy løv tilfører glans. Før planting noe prydbusker, kan du bestemme anleggene lys, jord og moisture krav, samt den laveste årlige gjennomsnittstemperaturen de tolererer som definert av US Department of Agriculture anlegget hardiness sonen kart.

Sur jord

Nettsteder med jord pH mindre enn 7.0 anses surt. Cherry laurel (Prunus laurocerasus) blomster fra April til mai med hvitt, prangende blomstrer. Dette evergreen busk har voksaktig, broadleaved løvverk og vokser til 20 fot høye med en 10-fots spredning. Cherry laurel kan dyrkes som sikring eller skjermen og vokser i områder med sun skygge og rik, sur jord. Cherry laurbær tåler salt spray og er hardføre i soner 5 til 9.

Den støvete zenobia (Zenobia pulverulenta) har voksaktig, grå-grønn vegetasjon som gjør å lilla i høst. Denne løvbusk blomstrer med klokkeformet, duftende hvite blomster våren og vokser til 6 fot høy med et lignende oppslag. Den støvete zenobia hardføre i soner 5 til 9 og vokser i sun lys og sure, fuktig jord.

Skygge-Tolerant

Velg skygge-busker for de vanskelig å fylle mørke flekkene. Blå eller merserve kristtorn (Ilex x meserveae) har voksaktig, spiny, eviggrønne blader som slår fra bronse til blågrønt idet de modne. Disse busker blomstrer voldsomt med hvite blomster våren og mer tynt høst. Blå hollies vokse 8 fot høy med en lik spredning og trives i full sol til full skygge og fuktig, godt drenert og sur jord. De er hardføre i soner 5 til 8.

Den shrubby podocarpus (røde macrophyllus var. maki) har voksaktig, mørk grønn pinne som vokser i en spiral. Dette evergreen vokser til 35 fot høy med en 12-fots spredning og blomstrer med små, hvite blomster etterfulgt av hvitt til lilla bær. Den shrubby podocarpus tåler tørke, foretrekker solen skygge og krever godt drenert jord. De er hardføre i soner 7 til 11.

Kan tilpasses

Noen busker tolerere en rekke Søn eksponeringer og jordsmonn. Den japanske euonymus (Euonymus japonicus) har glans, voksaktig grønne blader. Grønn, dette raskt voksende busk vokser til 15 fot med en smal, 6-fots spredning og er hardføre i soner 7 til 9. Japansk euonymus blomst med grønn til hvite blomster, etterfulgt av rosa og oransje bær. Disse busker tolerere solen å skygge og en rekke jord.

Chindo viburnum (Viburnum awabuki "Chindo") har læraktig, voksaktig eviggrønne bladverket og blomstrer med klynger av hvite blomster. Denne busk vokser raskt til 15 fot høy og er hardføre i soner 7b til 9. Anlegget Chindo viburnum i solen delvis skygge og alle sted bortsett fra dårlig drenert.

Godt drenert jord

Godt drenert områder hold ikke overflødig vann. Winterthur glatt witherod (Viburnum nudum "Winterthur") har voksaktig, blanke blader og vokser fra 6 til 8 fot høy. Jevnere witherod busk produserer klynger av hvite blomster etterfulgt av flerfargede frukt. Plante i Winterthur i solen delvis skygge og fuktig, godt drenert jord. De er hardføre i soner 5 til 9.

Kinesisk hibiskus (Hibiscus rosa-sinensis) har 6 tommer lang, læraktig og voksaktig løvverk. Denne løvbusk blomstrer med hvit, rosa, gul og rød blomster som kan vokse opp til 8 inches i diameter. Kinesisk hibiskus vokser 8 fot høye og foretrekker full sol og godt drenert jord. De er hardføre i soner 8 til 11.