Busker for Hummingbirds

August 27

Busker for Hummingbirds

Du kan tiltrekke arter av hummingbirds som traversen Nord-Amerika til landskapet ved å plante bestemt blomstrende busker som appellerer til dem. Både native og finne busker er tilgjengelig på barnehager å gjøre triks, produsere blomster som disse hummingbirds oppsøke for deres nektar butikker.

Bush kaprifolium

De velduftende blomstene av bush honeysuckle (Diervilla sessilifolia) vil appellere til sansene, med den ekstra fordelen av å appellere til de av hummingbirds i din locale. Bush honeysuckle, innfødte i naturen fra Carolinas sørover gjennom Georgia, blir 5 fot. De mørke grønne bladene gir ikke noen "pålitelige" høst farge, ifølge Universitetet i Connecticut Plant Database. Bush kaprifolium er en busk liten nok å plante i beholdere og plassere Windows slik at du kan vise hummingbird aktivitet. Busk foretrekker full sol og du kan masse det i tallene i et hjørne av hagen din til lure på kolibrier.

Coral plante

Hvis du blir en coral plante (Ruusselia equisetifromis) i kaldt klima, bringe den inne for den vinter anbefaler Missouri botaniske hagen. Innfødt til Mexico, coral anlegget kan bo utenfor i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9 til 11. Denne liten busk rømt dyrking i sørstatene, og den vokser i naturen. Coral plante er en hummingbird magnet grunn av sin rørformede blomster. De lyse røde blomstene gi busk kallenavnet firecracker anlegg med sin form. Coral plante er en utmerket beholder busk, slik at du kan sette den hvor du kan se den og deretter redde det fra kulden ved å bringe den inne, fortrinnsvis til et rom som mottar fordelen med full sol.

Weigela

Nordlige kinesiske landskapet og Korea og Japan er hjemmet til weigela (Weigela florida), en løvbusk til 10 fot. Krever full sol å produsere rikelig blomster, er weigela egnet for diverse jobber, som blir en foundation anlegget eller sikring. Weigelas blomster blomstre mesteparten av våren, fra April til juni anlegget er hardfør sone 4, slik at du kan bruke det i mange østlige stater. Weigela' rosa blomster har en trakt-aktig utseende, noe som gjør dem perfekt for lange stykklister akrobatiske hummingbirds som favoriserer sin nektar.

New Jersey te

Innfødte i østlige Nord-Amerika på åssidene og åpen skog, New Jersey te (Ceanothus americanus) tilhører buckthorn familien. Dette 3 - 4 fot høy busk tiltrekker sommerfugler samt de whirring kolibrier. New Jersey te er hvite blomster blomstrer fra mai til juli, med aromatiske blomstene utvikle på lange stilker. Du skal plante dette busk fra frø i høst eller vinter begynnelsen, som det er problematisk å transplantere, notater det amerikanske Landbruksdepartementet. New Jersey te gjør godt i sandholdig leirjord eller steinete bakken, avløp er solid.