Busker for et naturlig gjerde

February 6

Naturlig gjerder av busker er et attraktivt alternativ til wire og gjerder av tre. Den levende gjerder kan ta noen år å etablere på eiendommen, men de kan vare i flere tiår har han mest andre typer gjerde. Busk gjerder kan dyrkes tett nok til å holde med husdyr. Romantisk og nyttig, busker vokst til bruk som gjerde kan gi perfekt privatliv, fungerer som en lyd og vind buffere og opprette skyggen. En annen flott funksjon er at når busker gjerdet, blir et habitat for fugler og sommerfugler.

Alternativer

Busker kan gjøre gjerde mellom huset og naboer eller dele deler av landskapet fra andre deler. Du kan gjøre en koselig krok i en del av gården eller sperre av en leietaker er inngangen. Du vil kanskje omgir hagen eller bassenget. Slike naturlige busk gjerder kalles vanligvis hekker. Busk varianter er rikelig, noen blomster eller har hyggelige dufter. Noen kan bli opp til 20 eller 30 fot og noen har torner å holde ut kaniner, hundene og aften kattene.

Design

En hekk gjerde er vanligvis utformet med en busk. Men en mer uformell titt oppnås med to eller flere busker kombinert for å utfylle hverandre. Du kan bruke en andre lav voksende busk fylle hull på den nedre delen av hekken og la begge vokser mer naturlig med mindre beskjæring figuren. Du kan utsette to eller tre rader med samme busk gi gjerdet mye dybde og eliminere åpne flekker på bakkenivå.

Omsorg

En vakker gjerde av busker er modne og godt beskjæres med sunn busker. Scraggly rad av halv-ødelagte busker er ikke behagelig for de øye eller nyttig som et gjerde. Beskjæring av busker regelmessig oppfordrer vekst, rids dem døde grener og gjør dem ser bra ut. Elektrisk pruning verktøy gjøre beskjæring kreative og enkel. Ikke skimp på mulch under busker å holde ugress fra dukker opp under gjerdet og holde fuktighet i røttene. Vann busker hvis de mister bladene eller brun i tørre perioder.

Forslag

Noen busker synes å være laget for å gjerde bygningen. Barlind er en av disse busker. Det er tykt og lett beskjæres å gjerde på nesten hvilken som helst figur. For en stikkende gjerde prøve fem-leaf aralia eller mentor Berberis. Når du ønsker et gjerde som er høyere enn seks fot, vurdere oleander, gardenia, cleyera eller ligustrum. Når du ønsker en raskt voksende busk vurdere leyland cypress, kan det vokse tre feet i året. Duftende busker kan legge den siste finpussen til et gjerde. Carolina cherrylaurel produserer blomster tidlig om våren med en tung duft og er også en rask dyrker.