Busk Bugs i indiske Hawthorns

December 22

Busk Bugs i indiske Hawthorns

Native til Kina, den indiske hagtorn (Raphiolepis indica) er et landskap dekorativ busk. Det har en naturlig avrundet form og krever lite beskjæring. Medlem av Rosefamilien, indisk hagtorn har langt færre skadedyr problemer enn roser. Imidlertid er flere busk bugs tiltrukket av indiske hagtorn busk. Disse skadedyr kan ødelegge hvit eller rosa blomster produsert våren, så rask oppmerksomhet insekt bevis er forsvarlig.

Voks skala

Voks skalaer er suge insekter som lever anlegget juice. Indisk hagtorn bladene med hvite flekker er sannsynligvis infisert med voks skala. Denne pest trives når været er varmt. Administrere en voks skala infestation ved å bruke lys, hagebruk olje direkte på skadedyr. Gjenta behandlingen nyklekte skalaene, kalt robotsøkeprogrammene, hjemsøke busk. Robotsøkeprogrammer er lettere å drepe og det andre programmet reduserer befolkningen skala. Bruk ladybugs hvis du foretrekker en biologisk kontroll metode.

Bagworms

Bagworms er skadedyr som skaper sine egne ly av plantemateriale og lever sitt liv i denne vesken. Denne caterpillar eggene klekkes våren. Unge forlate foreldrenes bag og begynne å lage sine egne, spise den indiske hagtorn løvverk som. Tunge bagworm infestations defoliate den indiske hagtorn. Den beste måten å administrere en infestation er hånden plukke poser fra busk og slippe dem i en løsning av 1 gallon av vann og 2 ss. flytende såpe. Plantevernmidler spray som inneholder neem olje drepe bagworms.

Bladlus

Bladlus angripe mange landskap ornamentals, og de er et vanlig problem på roser. Som medlem av Rosefamilien er indisk hagtorn utsatt for bladlus infestations. Se etter bladlus i klynger, vanligvis på undersiden av løvverk, selv om de kan klyngen på stammer og blomster også. Selv om felles bladlus er grønne, noen er brun, gul, rød eller svart. Administrere en bladlus infestation med insecticidal såpe eller neem olje spray. Disse produktene må sprayes på bladlus der de blokkere deres pustehull, kvelende dem. Liten infestations er enkle å betjene med en moderat burst vann fra en slangen, banke dem opp busk.

Fyldigere Rose biller

Fyldigere rose biller som er to-delt, brun særlig med store øyne. De spiser den indiske hagtorn blader og blomster. Infestation symptomer er dokumentert av bit merkene på bladene eller blader klikket fra grener. Fyldigere rose biller fly ikke, så de er enkel å administrere ved å ødelegge alt som fungerer som en bro til busk, som andre planter grener. En annen management metoden inkluderer innpakning selvklebende tape rundt busks lavere canes hindrer at beetle klatring i bladverket. Kjøp disse kan på hagearbeid sentre eller lage din egen. Pakk en 6 tommers bred stripe tape rundt stokk og smøre den med vaselin.