Bur Oak Tree identifikasjon

March 25

I bur eik (Quercus macrocarpa) er et stort tre som en plen eller skygge treet i passende størrelse landskap. Bur eik er Illinois state treet, og det er en viktig matkilde for dyrelivet innenfor rekkevidde. Treet vokser vilt i sentrale deler av Canada og USA, Sør til Texas og østover til New Brunswick. Det er den nordligste innfødte oak på det nordamerikanske kontinentet.

Størrelse

I bur eik gjennomsnittlig størrelse er mellom 70 og 80 fot høy, bemerker Universitetet i Connecticut Plant Database. Treets øvre tak bredde passer ofte høyden, spesielt i de mer modne prøvene. Disse løvtrær vokser noen ganger godt utenfor dette intervallet med noen nærmer seg 150 fot høy. Trestamme diameter på de største personlige bur oaks tilnærming 48 tommer, notater av "National Audubon Society Field Guide til trær: østlige regionen.»

Eikenøtter

En måte å identifisere bur eiken undersøker sin eikenøtter, som gir både sin vanlige og vitenskapelige navn. Makro på gresk betyr "stor", mens carpa betyr "frukt," Ifølge Missouri botaniske hagen. Disse store eikenøtter er opp til 1-½ inches lang, men deres kjennetegn er en skjellete cap dekker som ¾ av frukt. Bur oaks må noen ganger opptil 35 år før du genererer sine første acorn beskjære.

Løvverk

Bur eik blader, reaching lengder ca 10 til 12 inches, er en mørk nyanse av grønt. I høst endres denne fargen til gul-brun. Bladene har fem til ni runde kanter lobes. På et tidspunkt du observere bladet fra der sin stamme festes på kvisten til de øvre delene, vil du se den øvre halvdelen er bredere. Den nedre delen synes å ha en midje---to av bihulene mellom lobes utvide nesten til midten av bladet, lage denne effekten.

Andre egenskaper

Mannlige og kvinnelige blomstene er gulaktig-grønn, blomstrende i April men gir liten dekorativ verdi. Barken er en lys nyanse av grått. Det føles veldig grov, har dype furer og mange rygger. Se etter en bur eik i vill i høyereliggende områder og voksende på grus rygger. Treet tåler tørke godt og noen ganger vokser i flom slettene og langs bredden av elver og bekker gjennom hele sitt arbeidsområde, ofte utvikle i stort antall tett sammen.