Bupleurum Graffiti som en klippe blomst

July 2

Bupleurum graffiti kalles botanisk Bupleurum rotundifolium graffiti. Arten er også kjent med det vanlige navnet "thoroughwax." Det er om lag 180 bupleurum arter som er innfødt til Sør-Europa og Sørvest-Asia. Bupleurum brukes av blomsterhandlere i enkeltark.

Egenskaper

Bupleurum graffiti er en årlig som vokser til en eldre høyde på opptil 2 fot. Grønn og gull er jevne og avrundede ut rundt slanke stengler. Liten, fem-petaled, gulaktig-grønne blomstene er minner om euphorbia og båret i umbels eller avrundet sektorgrupper på slutten av grenene.

Bruk

Med sin stive, slanke stengler, attraktive blader og pene, små blomster, Bupleurum har alle karakteristika for en klassisk blomsterhandler filler anlegget, brukes til å fylle ut buketter av større, mer fargerik. Som andre fyllstoffer, som oker, bupleurum brukte bli betraktet som en vanlig luke.

Kultur

Innfødt å europeiske felt, gress områder og skrubbe områder, Bupleurum graffiti blomstrer i solen eller lys. Det er unfussy om jord, men trives best med god drenering. Det er hjemme i senger eller plantings av blandet ettårige og stauder.