Bunndekkende: Flekket døde brennesle

September 29

Bunndekkende: Flekket døde brennesle

Oppdaget døde brennesle er en populær coverversjon plante som ligner brennesle, men er faktisk en del av mint familien. Det kalles døde brennesle mangler egenskapen stikkende sant brennesle planter.

Botaniske informasjon

Oppdaget døde brennesle er en flerårig bakken plante innfødt til Europa og deler av Middelhavet. Det vitenskapelige navnet er Lamium maculatum. For gartnere, har det blitt en nyttig dekke plante som vokser i dårlige lysforhold. Døde brennesle produserer rikelig klynger av blomster kan blooming flere ganger i året. For å øke attraktivitet denne anlegget, har horticulturists utviklet flere populære Sorter, som viser forskjellige farger av blomster og splotched blader.

Vekstforhold

Oppdaget døde brennesle kan vokse i lys som varierer fra dyp skyggen delvis solen. Disse plantene gjør ikke bra i komprimerte steder. De foretrekker godt drenert områder med en leirjord jord, men kan gjøre det bra i noen våtere nettsteder. Anlegget sprer stort sett av løpere, så flekker av døde brennesle må trimmes hvert år.

Problemer

En fordel med døde brennesle er at det ikke er på menyen i befolkningen hjort. Imidlertid kan snegler og snegler være et problem, som kan full som kan utløse noen fysiologiske problemer som blad scorch eller root råte.