Bunndekkende anlegget

July 1

Bunndekkende anlegget

Når hagearbeid tid er en premie, presentere bakken overs en tiltalende landskapsarbeid alternativ. Disse lite vedlikehold planter undertrykke ugress mens dekker verftet i et frodig lag av farge og tekstur som aldri må meiet. I tillegg blomstre mange groundcover planter i fiendtlige miljøer der det kan være vanskelig å etablere gressfrø. I landskap med bratte skråninger, dyp skygge eller tørre forhold, kan bakken dekker brukes til å opprette attraktivt, uvanlig erstatning plener.

Skygge

Høye trær legge til en rolig følelse av fred og varighet i landskapet. De har også kastet en ganske stor skygge på plenen, opprette rundskriv lapper av skyggen der ingenting vil vokse. Fyll svakt opplyst områder av gården med skygge-kjærlig groundcovers som biskop 's Luke, engelsk eføy, Virginia creeper og bugleweed. Disse bakkenært hugging planter vil spre seg som ild, selv i hager med vanskelig, dype skyggen, dekker bare flekker med vakkert teksturerte løvverk og sesongens blomster.

Dårlig jordsmonn

Kornete, sandstrender og steinete jord understreker de fleste planter mangler næringsrike, vann-beholder organisk materiale. Men er det en rekke bunndekkende planter som foretrekker dårlig jordsmonn som de krever svært lite i veien for næringsstoffer. Installere planter som snikende einebær, bearberry eller vinter jasmine, kan slå et fattig område i en herlig visning av lett-å-omsorg-for løvverk og blomster.

Xeriscapes

Xeriscape hager utformet for å bruke lite eller ingen vann. Mens spare vann er en smart idé uansett klima, er xeriscape design spesielt nyttig i tørre regioner av landet hvor naturlig regnskyll er knappe. Tørke-tolerant Bunndekkende beplantning, som vill timian, Lams ører og snikende rosmarin, eliminere behovet for en tradisjonell plenen gress som suge opp vannet. Ikke bare er deres struktur mye mer tiltalende enn gress, de krever nesten ikke vedlikehold.

Woodland Gardens

Der plenen og andre tradisjonelle plantings nekter å vokse, kan hardfør groundcovers bidra til å skape en fortryllende skog innstilling. Anlegget sakte-duftende søte woodruff eller dekorative gullstjerne opprette en utsøkte floral teppe i dappled lys. Disse sjarmerende skog innfødte spre fritt for å fylle ut mellomrom med dramatiske swathes av duftende løv. Invitere sommerfugler og hummingbirds i hagen med groundcovers som produserer fargerike, rørformet blomster som japansk wisteria, Dutchman's røret og trompet creeper.