Bull flyte sement etterbehandling verktøy

April 27

Bull flyte sement etterbehandling verktøy

En okse flyt er en viktig sement verktøyet brukes under etterbehandling sement arbeid. Det består av en stor, flat panel knyttet til en hånd med hakeparentes. Formålet med en bull-flyt er å jevne og nivå overflaten av sement. Dette gjøres etter sement har vært gjennom screeding og, om nødvendig, tramper prosedyrer. Bull float bidrar også til å komprimere større aggregat brukes i betong. Det finnes en rekke oksen flyter; hver gjort annerledes avhengig av bruken.

Firkantet slutten oksen flyter

En firkant ende oksen flyter har en rektangulær hodet laget av magnesium, aluminium, laminert tre eller harpiks. Magnesium oksen flyter hodet brukes ofte fordi det er lett, kraftig og motstår bøying. Hodet er knyttet til en pole med hakeparentes. Stangen er laget av lett metall og er enten ett stykke eller utvides.

Omkrets End oksen flyter

Omkrets end oksen flyter består av samme materialer som firkantet slutten oksen flyter og har en lignende formål. En bruker kan en i omkrets end oksen flyter på grunn av jobben er uregelmessig form eller fordi avrundet slutten bidrar til å eliminere bølger, graver og andre uønskede merker i overflaten som produseres av dreier eller trekke float opp.

Kanal oksen flyter

Kanal oksen flyter har støtte ribbeina går langs baksiden av hodet for ekstra stivhet. Kanalen hjelper float å motstå fordreining og mange av disse hoder har en skarp kant på den ene siden å tillate brukeren å kutte ned høy områder i sement arbeidet.

"Brutt-i" Bull flyter

Noen bedrifter gjør allerede "brutt-i" bull flytende hoder. Disse har en buet kant design som er balansert for å hindre graving som vanligvis oppstår med nyere hoder.

Rumble Strip/bølge mønster oksen flyter

Denne oksen flyter hodet brukes til veier som skal være skulder og median områder. Hodet er en normal kanal float, men det er metall bølger over undersiden panelet av float oppretter åsene hvor skjemaet rumble strips.

Handicap rampen oksen flyter

Hodene på handicap rampen oksen flyter gjøre når trukket over overflaten av våt sement. Disse Gjennomføringer fordeles hver 2 inches og er 3/8-tommers dyp av 3/8-tommers bred. Disse målingene i samsvar med lovene i mange stater om handikap områder.

Groover vedlegg

Groover vedlegg er knyttet til oksen flyter hoder til skjemaet spor eller ekspansjonsfuger sementen. De kan være laget av herdet aluminium eller langvarig bronse. De Skyv oksen flyter hodet og er sikret på plass med tommelskruer som biter som sement overflaten på varierte dyp når du er i bruk.

Bull flyte Head braketter

Det finnes en rekke hodet parentesene legges oksen flyter mot deres. Det er to - og fire-hulls festesystemer. Parenteser kan dreies 360 grader eller roterer på en akse. Noen parentes arbeide med trykknapp uttrekkbart håndtak, mens andre bare fest skruen-end håndtak.