Bulk Fixer for aluminium fasader

May 30

Bulk Fixer for aluminium fasader

Før bruk av vinyl Fasader, var aluminium ytterkledning et populært ytre materiale for boliger i USA, fra 1940 til 1970. Ikke bare er det lett å håndtere, men det motstår rust, krever lite vedlikehold og er relativt billig. Den største ulempen til aluminium ytterkledning er at myke, formbare metall har en tendens til å bulk lett. Med litt kunnskap, men kan selv uinnvidde hus fikse aluminium ytterkledning bulker vellykket.

Verktøy av handelen

For å fikse hakk i aluminium ytterkledning, er noen enkle verktøy og materialer nødvendig, inkludert en drill, et par tenger, fine sandpapir, plater skruer med skiver, oljebasert metall primer, akryl latex maling og en pensel. I tillegg en todelt auto body filler, funnet på mest auto deler butikker, og en plast spre verktøy er nødvendig.

Liten hakk

Liten hakk eller spenningkorrosjonsbrister feil kan skjules ved å male over det skadede området. Før maling, men sand den skadede delen lett med en fin stålull pad, så prime med en olje-baserte metall primer. Fullføre reparasjonen med en matchende farge akryl latex lakken maling.

Liten hakk

Liten hakk kan lett bestemt i aluminium ytterkledning med todelt auto body filler. Bare bruke filler med plast spre verktøy som følger med det, og la det å stivne. Når det er satt opp, sand området med 120-korns slipepapir og bruke en oljebasert metall primer. La primer tørke for 24 timer og Avslutt jobben med to strøk med matchende akryl latex maling.

Store bulker

Det kan gå mot ditt korn, men reparasjon av store bulker i aluminium ytterkledning krever bore 1/8-tommers hull i de dypeste delene av bulk. Plater skruer med flat skiver settes deretter del inn i hullene. Gripende skivene med din tang, trekke skruene ut litt, dermed øke bulkete området. Etter dette oppnås, må hullene repareres på samme måte som liten hakk, som beskrevet tidligere.