Bryant pluss 80 feilsøking

December 27

Den eldre linje pluss 80 er en bolig gass ovn produsert av Bryant produkter. Selskapet ble grunnlagt i 1904 av Charles Bryant, oppvarming og avkjøling systemer for boliger. I dag, gir Bryant en rekke oppvarming og klimatisering produkter for både boliger og kommersielle miljøer. Bryant forblir merkenavnet, om transportøren Corporation er nå faktisk morselskapet og produsent. Alvorlig reparasjoner til en eldre linje pluss 80 gass ovn bør utføres av en kvalifisert servicetekniker. Vanlig inspeksjon og omsorg for en Bryant ovn kan bidra til å optimalisere fortsatt ytelsen.

Instruksjoner

•Kontroller termostat varme innstillingen plasseringen hvis ovnen mislykkes å produsere varme. Plasseringen av og utseendet på termostaten kontrollene vil variere avhengig av modell og produsent. Bekrefte at termostaten varmen sette posisjon er i "På" posisjon.

•Bekreft at temperaturen satt på termostaten overskrider rom temperaturen hvis ovnen mislykkes å produsere varme. Både temperaturinnstilling og ambient romtemperatur vises på termostaten, men control panel utseende vil variere avhengig av modell og produsent.

•Kontroller hjem strømbryter panelet hvis ovnen ikke aktivere. Bytte krets igjen hvis bryteren er utløst på grunn av en overbelastning. En enhet må være frakoblet eller deaktivert fra krets hvis ovnen fortsetter å overbelaste strømbryteren.

•Bytt ovn filteret hvis ovnen overopphetet og avsluttes. Slå av strømmen til ovnen. Fjerne filter skap døren på siden av ovnen---dette krever fjerning av en enkelt tommelskruen. Fjern luftfilteret, holde skitten siden opp for å unngå å gjøre et rot. Kontroller filteret for tårer eller hull, og erstatte skadede filteret med en ny. Hvis filtertypen er disponibel, erstatte det skitne filteret. Rengjøre vaskbare filtere i vasken med mildt vaskemiddel. Skyll filteret grundig og la den lufttørke. Installer filteret når det har tørket helt.