Brune flekker på min unge epletreet blader

June 3

Brune flekker på min unge epletreet blader

Unge epletrær er svakere enn eldre, fullt voksen trær som allerede er etablert. Fordi de er fortsatt voksende og etablere røtter og bli vant til omgivelsene, er unge epletrær mer utsatt for skadedyr og sykdommer enn modne trær. Brune flekker på unge apple tree bladene er en indikasjon at skadedyr eller sykdommer er skade din trær, og de må behandles.

Apple trepleie

Epletrær vokse i en rekke forhold og vil tåle mange jord typer. Plant ikke Epletrærne i tung leire jord eller områder med dårlig drenering, skjønt. Epletrær må også kjølig luftsirkulasjon; Dette er viktig i å forebygge typer sykdommer oppretter brune flekker på blader og andre treet skader. Ikke plante epletrær i lavtliggende områder der kald luft bosette seg, da dette vil føre til frost skade. Plante trær på en høyde, eller skråningen der de får god luftsirkulasjon. Trærne krever fullt sollys, med liten eller ingen skygge, å vokse riktig. Plant ikke epletrær nær en kilde av vann, som en innsjø eller strømmen eller et skogsområde.

Leaf Spot

Frogeye leaf spot er ofte forløperen til enda mer alvorlige problemer: black råte og canker. Frukten av unge epletrær som er påvirket av frogeye leaf spot kan sverte og råtne på treet. Frogeye leaf spot skyldes Botryosphaeria obtusa sopp. I en tidlig fase vises frogeye leaf spot som runde brune flekker på apple tree bladene. De er mindre enn 1/4 tomme i diameter og mørkere på kantene enn på center. Som soppen sprer seg over tre bladene, bladene gul og slipp. Når symptomene på frogeye leaf spot finnes på epletrær, umiddelbart beskjære bort alle berørte områder. Frogeye leaf spot skyldes dårlig luftsirkulasjon, som angir treet må være beskjæres og tynnet ut.

Canker

Canker vises på bark og blader av epletrær i form av rødbrun flekker. Epletrær som har blitt skadet ved kaldt vær er utsatt for dental implantater, som vil spre mørk, svarte flekker over grener. Berørte bransjer vil visne og dø. Som problemet sprer seg, kan det drepe treet. Bør du beskjære vekk skadet og døde grener av epletrær, hvorvidt eller de påvirkes ikke av canker, men når canker, disse områdene må skjæres bort.

Skorpe

Skorpe er et vanlig problem for eldre og unge epletrær som både. Det vises apple tree bladene som brune flekker med en fjærlett tekstur og noen ganger en grønnlig skjær. Som problemet utvikler seg, vil de se mer som skorper. I alvorlige tilfeller, vil bladene gule og falle fra treet. Frukten av treet kan også bli påvirket, og deres vekst blir fordreid. Skorpe er vanskelig å drepe, som det vil overleve selv gjennom vinteren på falne apple tree bladene. Grundig rake og fjerne alle blader å hindre retur av skorpe, og bruke soppmidler når det finnes i våren og sommeren.